Каде да си купам?..па и на попуст плус па како секогаш од 1000, 1500, 2000 ден. имаше едно преубаво сако ама беше 3500 од старата колекција беа останати некои чанти по 500 ден. и таква си купив а штиклите од новата колекција уште не ги донесле...ги гледав на каталог не се лоши
Каде да си купам?..па и на попуст плус Благодарам... а каде можам да најдам каталог, наредната среда ќе одиме во Козле на контрола за синчето, па планирам да прошетам да си земам нешто.
Каде да си купам?..па и на попуст плус http://www.kara.com.mk/col.html еве на веб страната на кара може да се види каталогот
Каде да си купам?..па и на попуст плус браво за тебе, јас кога бев беа останати само 40 и 41 уште стои истата роба или имаат донесено нова?[/quote] Па мислам дека прават чистка на старата роба т.е. од летово и затоа ги распродаваат толку ефтино. Инаку јас носам број 39-40 па изгледа затоа сум нашла.
Каде да си купам?..па и на попуст плус Pa nekoi sexy 4evli4ki,so mnogu visoka shtikla,kafeavi ili kremovi...Mozi i crni Vlegov vo nekolku prodavnici za 4evli i sFe mi izgleda dosadno i uniformirano...:'(
Каде да си купам?..па и на попуст плус ^^^„галерија“ види, вчера имаше и на попуст и имаше и нови, прекрасни, на екстра штикла, гантени, кожни, секакви, има и избор на бои. Исто наспроти Каспер тоа малотот дуќанче. Преубави модели има Друг кој го инетересира за Пп, вчера бев, се видов, се има
Каде да си купам?..па и на попуст плус Елечиња тексасни,ама куси,светли и потемни?!Каде и колку?! Ако имате инфо,многу ќе ви бидам благодарна!
Каде да си купам?..па и на попуст плус и јас сакам да знам од каде ги зеде или вакви некој да не знае каде има(по можност во бт ) ?
Каде да си купам?..па и на попуст плус Tnx baby! Bev i vo "Galerija" i vo toa nasproti Casper i navistina imashe ubavi modeli...ama posho im pobarav kafeavo-kremovi,mi rekoa deka od narednata nedela ke imalo novi i toa od ovie najubavive,i so krzno i so se. Tnx ushte ednash
Каде да си купам?..па и на попуст плус каде може да најдам црна сукња со висок струк,тесна?ако знае некој во скопје пишете
Каде да си купам?..па и на попуст плус Во теранова, има донесено нова роба, и имаше такви сукњи, црвена и црне, провери можеби ќе ти се допаднат, мислам дека беа 1000 денари
Каде да си купам?..па и на попуст плус Скоро видов таква во Калиопе, црна, со висок струк и со патент позади.
Каде да си купам?..па и на попуст плус прашав во сдп ама еве и тука сдп дали некој бил сега скоро во борис трајковски out let во адидас и најк да гледа патики?има ли интересни моделчиња, и како им се движат цените?
Каде да си купам?..па и на попуст плус A farmerki???Ima ubavi vo Replay?? Kakvi otprilika se cenite tamu, znae nekoj???
Каде да си купам?..па и на попуст плус Околу 12.000,оо без попуст, а 6.000,00-7.000,00 на попуст може и повеќе.
Каде да си купам?..па и на попуст плус Ве молам да ме известите вакви штикли кај има и која цена, однапред Ви благодарам.
Каде да си купам?..па и на попуст плус ЈАС СУМ МЛАДА НО ЕЛЕГАНТНО ПОПОЛНЕТА КАДЕ ИМА ГАРДЕРОБА ЗА МЕНЕ,НО ДА НЕ БИДЕ МНОГУ СКАПА?