Кај да најдам вакви чизми? имате видено некаде? тоа ресите може и да ги нема битна е бојата и моделот
Јас денес бев и во Еуроазија и во Теранова и во Калиопе, барав вакво и не најдов сакав да си купам и јас такво чипкасто..
Девојки, каде во Скопје да најдам чизми високи над колена ама со ееептен ниска штикла (под 10ка) и се разбира..да бидат црни и со нормална цена Поздрав.. Еве штикла како оваа ..а може и пониска )
Илкамино, и сега имаат акција на вештачката кожа, плати едно земи 2, така да пар чизми ке ти дојде околу 1 300. Имаше слични такви црни, со некоја нежна машничка мислам... Значи штиклата не ти е висока, сосем пристојна, дури и пониска!!
Сакам да купам масло за масажа со мирис на лаванда или друг убав мирис и да го изненадам вереникот за нова година да добие масажа еднаш купив од doctors мислам дека беше но сега неможам нигде да најдам такво..дали знае некој каде би можела да набавам вакво масло...итно зашто ситно се брои до нова година
Нова година иде ,а јас ништо не најдов да си купам. Сакам така нешто светкаво ,може со такви цедиња(така си ги викам јас) ,фустанче или блузичка,може и туника..Најверојатно црна боја зашто добро ми стои ..И тоа да кошта околу 600 денари,плус минус..
Delvi, jas rabotam so aromaterapija i pravam masla za masaza, prirodni sapuni, losioni itn, gi prodavav na bazari za racna izrabotka, ako mozam da ti pomognam pisi mi pi lp.pozdrav
Баш само светкаво има низ продавнициве( ако си од Скопје ). Во Евроазија и во Еко и Елит најлесно можеш да најдеш
Бев денес до Аванти во Кисела Вода, ама немаше од црвените плишани 37, 38 бројче. Да не знаете дали има бројчиња во таа Аванти во Чаршија шо е... случајно ? Да не ми е патот за џабе. И да, ако го има некаде истиот модел низ град, пишете.
Во Т.Ц. Буњаковец до кафичот Венеција има една продавница за долен веш. Јас често од таму купувам, цените се приступачни и убави модели имаат.