1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Каде да си купам?... Па и на попуст плус

Дискусија во 'Мода и стил' започната од enca.69, 17 февруари 2010.

1. TeaB

TeaB Популарен член

Се зачлени на:
    11 август 2010
    Пораки:
    1.868
    Допаѓања:
    543
    Машки ефтини ракавици?

2. ana-banana

ana-banana Популарен член

Се зачлени на:
    27 јануари 2011
    Пораки:
    1.277
    Допаѓања:
    751
    Ракавици имаш буквално на секој ќош. На пазарче и во секоја продавница кај што има облека. На пазарче се ефтини а не верувам дека се нешто многу скапи и во бутиците.

3. pafpaf

pafpaf Истакнат член

Се зачлени на:
    5 јуни 2011
    Пораки:
    173
    Допаѓања:
    109
    Имаш во шутка :) на почетокот кога се симнуваш од автобусот од десна страна има за 150 ден. разлицни модели,а оние поквалитетните и поголемите во другите продавници се од 300-400 ден. :)

4. xenna

xenna Активен член

Се зачлени на:
    17 ноември 2011
    Пораки:
    44
    Допаѓања:
    6
    Девојки ај помогнете ми каде можам да најдам вакви хеланки

5. slatkichKa123

slatkichKa123 Истакнат член

Се зачлени на:
    6 март 2011
    Пораки:
    598
    Допаѓања:
    343
    Затворено ми е сакам да прашам па ајде тука. Ве молам кажете ми каде да најдам етерични масла за тело? По аптекиве или во Lush? :/

6. ketisk

ketisk Истакнат член

Се зачлени на:
    11 октомври 2010
    Пораки:
    201
    Допаѓања:
    148
    Знае некој каде можам да најдам сет четки за шминкање, да се со солиден квалитет и поефтини???

Прикачени фајлови:

7. lovelife

lovelife Популарен член

Се зачлени на:
    26 јуни 2011
    Пораки:
    526
    Допаѓања:
    1.722
    ПРОБЛЕМ ПРОБЛЕМ ПРОБЛЕМ
    За дочек ке носам сукничка бла бла бла како и да е ќе носам бела рамбовка и дека ќе биде рамбовката внатре во сукничката дека е со висок струк ПРИМЕТИВ дека моето бело прслуче се познава..И МН МЕ НЕРВИРА..се познава тоа како линија шиено што е.АРНО де не дека мн барав низ градов ама прво да си прашам овде ...Значи сакам некое обично такво но Push up да биде иии што може поефтино тоа подобро :D Благодарих :*

8. najubava2010

najubava2010 Популарен член

Се зачлени на:
    19 април 2010
    Пораки:
    1.619
    Допаѓања:
    4.653
    Незнам од каде си, но ако си од Скопје би те упатила на Бит-пазар или Зелено, сеедно или на пазаот во твојот град или продавница за долна облека. Каде највеќе милуваш, таму.

Ќе си побараш најобичен бел прслук, памучен со потпунки. За да не ти се познаваат прерамки од позади вкрсти ги прерамките од прслукот и нема да се гледаат воопшто, а прслукот гледај да ти биде таман, значи точен број, ако ти е мал или голем на бела маичка многу се познава.
    Овие обичниве, како и 99% од прслуците по пазариве се по 150 денари, а ваков обичен памучен бел, не би требало да се познава.
    Сега нормално е и да се познава малку, доколку маичката е од потенко материјалче, но ништо страшно ;) .
    За вакво нешто мислам [​IMG]

На lovelife му/ѝ се допаѓа ова.
  9. Elina

Elina Истакнат член

Се зачлени на:
    4 април 2011
    Пораки:
    164
    Допаѓања:
    65
    Девојки каде и одприкика за која цена низ Скопјево можам да најдам ваков часовник?[​IMG]

10. lovelife

lovelife Популарен член

Се зачлени на:
    26 јуни 2011
    Пораки:
    526
    Допаѓања:
    1.722
    да да од Скопје сум но работата е што од пазар ми се мн неквалитетни језда се ефтини...а иначе овој на сликава е преубав ....се надевам ќе најдам нешто...абе јас уште не сум ни почнала хаха :D

11. najubava2010

Се зачлени на:
    19 април 2010
    Пораки:
    1.619
    Допаѓања:
    4.653
    Девојки јас очајно барам црвени штикли, ама онакви ко што сум ги замислила мора такви да бидат, ако не најдам во скоро време ќе идам во Штип да барам по нарачка да ми ги направат.
    А за да не се мрцварарам толку, некој негде да не случајно низ Скопјево видел вакви лепотични штиклици
    [​IMG].
    Ваков модел ама овие се ко корални јас сакам обична, чиста црвена.
    Можно е даа постојат негде или слабо ;( ?

12. Lola-M

Lola-M Популарен член

Се зачлени на:
    16 ноември 2011
    Пораки:
    416
    Допаѓања:
    536
    ^ Во Victor Chevignon во ТЦБуњаковец денес видов во излог корално црвени салонки.Значи , не како на сликава твоја, него класични салонки.И беа совршени,ептен ми фатија око.
    Толку можам да ти помогнам :)

13. marama

marama Форумски идол

Се зачлени на:
    20 април 2010
    Пораки:
    6.525
    Допаѓања:
    92.157
    Во Аванти виде? Ама ако нема на Битпазар ондак во она во Кисела Вода.

14. najubava2010

Се зачлени на:
    19 април 2010
    Пораки:
    1.619
    Допаѓања:
    4.653
    Ама вакви сакам, со ваква штикла. Таа ми е најбитниот момент, најдов јас црвени, ама на тенки штикли се сите, можда малку подебелка, ама јас сакам ваква дебела, а со дебела нема нигде.
    Ќе си почекам оваа „мода“ кај нас да дојде, или ќе си правам по мерка, друго чаре нема.

Или можда во Аванти донеле слични, не сум била одамна, јас ги знам само оние класичнине салонки цело Скопје што ги носи во последно време, ама па нејќум такви.

15. Belieber163

Belieber163 Истакнат член

Се зачлени на:
    11 август 2011
    Пораки:
    373
    Допаѓања:
    444
    Знае ли некој каде можам да најдам вакво сако во Скопјево?? :)

16. Mermaid

Mermaid Истакнат член

Се зачлени на:
    2 февруари 2010
    Пораки:
    228
    Допаѓања:
    296
    Девојки каде да си купам крзно за да го додадам на чизми ( до глужд) и каде да најдам кожни панделки, сакам да си залепам на едни ракавици.

Прикачени фајлови:

17. Miss-Independent

Miss-Independent Популарен член

Се зачлени на:
    10 мај 2010
    Пораки:
    2.292
    Допаѓања:
    5.649
    Јас гледав салонки со ваква штикла у Пикокс,ама за бои незнам да не те лажам.Јас гледав едни загасито циклама,мислам дека имаше и други бои.Провери можно е да има и црвени :)

На najubava2010 му/ѝ се допаѓа ова.
  18. lovelife

lovelife Популарен член

Се зачлени на:
    26 јуни 2011
    Пораки:
    526
    Допаѓања:
    1.722
    машки ефтини убави џемперчиња во центар на Скопје...али ефтинки ?:)

19. Artemission

Artemission Популарен член

Се зачлени на:
    22 јули 2011
    Пораки:
    2.031
    Допаѓања:
    15.673
    Имам видено во Фиори во Рамстор, ма да не ми оставиле нешто посебно впечаток. Тенкички се, еднобојни за некои 500-600 денари.

20. sweet25

sweet25 Истакнат член

Се зачлени на:
    18 април 2011
    Пораки:
    669
    Допаѓања:
    318
    Пробај од турската марка NBB , ама пази да биде нивен оригинал, зашто некои носат и нивни фалсификат тие обично се само во најлон и се без кутија,( неколку пати продавачката ме има прашано дали ми треба кутијата за да ја земе и по таа цена да го продаде фалцот кој е поефтин :devil: ) и се понеквалитетни. Мене покрај лиска, и овие ми се имаат погодено а цените им се околу 500 - 600 ден. зависи и од моделот, Овие имаат такви што не се познаваат, мене тие со чипка највеќе ми се погодени зашто не се познава кај завршува прслукот пошто е потенко , а ако цела маичка ти е многу тенка пробај и од тие мазните...