КАде сакаш ако сакаш поевтино, накај чаршија или бит пазар до 30о денари се.. имаш и у центар (мада истите се) поскапи се..
девојки,каде е тоа место на горниот кат во Рамстор за принтање слики на маици? Знам дека има доле и направив таму веќе една ама многу тешко сфаќаат што барам и не бев задоволно кога ми ја направија (пропуштија буква па потоа ја ставаа и сега таа е различна боја од останатите и плус се љупи затоа што потоа е ставана) па ако знаете да ми објаснете каде е тоа на горниот кат добро би било/.фала однапред
Јас па кај тој горе не сум задоволна ич, и плус за роденден ми беше маицата ми го уништи поклонот.. Иначе го нема веќе типот а баш беше пред киното
Најдобри за принтање на блузи ви се Унипрес карши Универзална се наоѓаат http://zk.com.mk/Pages/Unipres/10986 Тие професионално се занимаваат со тоа, со принт на блузи, знамиња, календари, реклами ... Но затоа и си зимаат повеќе. Ако сакате со нивна блуза најчесто е околу 500 денари со принтот, иако многу зависи и од каков принт, големина, бои и дали на една страна дали и отпозади ќе има и сл. Најчесто работат на големо, затоа и цената на мало е секогаш поголема. Иначе ни пушта боја ни се лупи. Ќе си почекате неколку дена за блузата, може 1 ден може 3-4 зашто тие секој принт го работат прво компјутерски и ги изедначуваат боите и исцртуваат, за да биде убав принтот.
Барам капче како на Елена од спотот елко елко (бело или црвено). Во боди лајн има бело и е 500 денари, мало морген! А на битпазар и зелен пазар последно кога бев пред 2-3 недели невидов, понудата беа класични спуштени капи... Сте виделе негде?
Девојки некои патичња сакам да земам за отприлика 50тина евра,сакам онакви високи,нешто вака обични без шари циркони и слично,црни по можност...anyone?
Јарец, јас си земав високи црни без циркони и ствари за 2500денари од продавница во Борис Трајковски доле. Вакви се слични, цели се црни и гумите им се црни и материјалот горе им е црн. Каде?
Девојки дали некој бил во град денес, дали има негде попусти... најмногу ме интересира Манго, Спрингфил, Котон ?
ve molam vidov deka ovaa statija e aktivna,pa sakav da prasam dali ovaa godina popustite ke pocnat od 15 januari i dali ima nekoj sto prevezuva preku nedelata bidejki jas i majka mi sakame da odime na 19 januari cetvrtok na vodici.i ako moze da mi kazete kade se naogaat megan,adidas i drugite pogolemi autleti?
Попусти има уште од пред некој ден! Има секакви попусти 50% , 70% , 30% ! А за аутлетите, имаш такви во Борис Трајковски!
Имаш разни бои во гтц Беверли хилс, доле на приземје кај рапмата што е, кога ке влезеш одма тука лево е продавничката, ке видиш преполна е со ташни, а шубарите чинеа мислам 1200 денари. Се надевам ти помогнав.
Има ли попуст во скопје за спортска опрема сакам да си купам тренерки и патики па ако може некој да ми каже дали има попуст и каде
Не знам дали има попуст во мотиви во рамстор ама пред нова год. имаше преубав модел на капутче и тоа кремаво , па може да провериш таму. А дали некој има начекано негде капчиња во ваков стил? Сеедно дали е плетено, памучно..битно да е ваков тип на капче.