Во пикокс има некои вакви ствари слични, го имаат ставено на попуст демек, 2 илјади и кусур се Види низ некои локални бутици, најчесто сега има вакви џемперчиња Еуроазија исто..
Ваков многу сличен, само без тие копчиња земав пред околу два месеци во Манго. Сега има и попуст, провери ако оставало.
Ако мора да бидат Sony види во нивни салон, а ако сакаш да бидат со гумички и розеви имаш во Anhoch, Riversoft такви салони за слушалки, лаптопи, апарати, мауси
Дали некој знае кај можам да си најдам вакво фустанче ,бојата не ми е битна битен ми е моделот ептен ми се свиѓа
Девојки чизмиве низ Скопјево сте ги виделе некаде? Е сеа не мора да се баш истите овие на Зара се мислам ама барем слични?
Каде да си најдам обичен сив блузон? Значи да не биде со копчиња или патент туку целиот да биде затворен и горе да има качулка, може и врвки да висат од неа.. Ај ако ме разбравте. И цената да биде најмногу 500-800 денари. Исто некои пумпарести сиви панталони/тренерки, битно да се памучни и поширочки. Ама да не се типични тренерки туку да можат да се носат и онака.
Сакам да си купам штикли, бидејќи си немам купено досега мои.. Може ли некој да ми препорача кај да си купам? Да бидат на платформа важно, и црни би сакала да си земам. Исто така и онакви ескимски црни чизмички кај има најевтини? хелп
Во шутка, од 500 до 800 им беше цената, така нешто Сакам да си купам штикли, бидејќи си немам купено досега мои.. Може ли некој да ми препорача кај да си купам? Да бидат на платформа важно, и црни би сакала да си земам. Исто така и онакви ескимски црни чизмички кај има најевтини? хелп
Па баш исто вакво не верувам дека некаде по нашите продавници има. најдобро решение би ти било да си сошиеш вакво фустанче. Не е нешто посебно комплицирано...
Во трговски низ продавничките имаш огромен избор на штикли на платформа.. Исто и во Соравија разгледај... И во таа продавничката до Мекдоналдс што е во центар за чевли и такви ствари, и таму има интересен избор.. Излези и разгледај Не е мал изборот.. Што се однесува до чизмичките, најефтини низ бит пазар, натака барај..
http://weheartit.com/entry/20965959 Дали некој знае кај има вакво фустанче? Многууу ми се свиѓа ама незнам дали има во Скопје :/
Да не знаете каде можам да најдам тенки каивчиња, со поголем избор на бои низ Центар или Кисела Вода? Моментално ми требаат вакво плаво, темно црвено и кафено.... Само да се со пристојни цени.
Дали сте виделе чизми ама БЕЛИ, по можност на платформа (значи не сакам рамни) и да бидат високи до колена или сантим-два пократки, барав низ Скопјево ама бели не можам да најдам, помош