Оди во Trafic (кај Зоил) и во тие продавничките што се спроти нејзе, има многу голем избор и бев пред некој ден имаше и бели мислам баш такви
Дали некоја знае колку се џемперчињата на Тетекс -сакам да и подарам на баба ми,отприлика како се движат?
Фала, само ако знае некој и негде низ град каде има пошто не ми се оди до Шутка само за хеланки... Освен ако не најдам низ центар
Девојки каде да купам онакви светки за ноктии а ефтини?у Скопје само и негде центар или блиску нешто вака
Бев пред некој ден во град и видов само во Еуроазија..и беа баш вака куси како на сликата и со иста шара(принт) и имаше едно според мене најубаво со црна чипка,црно..Мислам дека беше околу 700 денари но не сум сигурна. Се надевам дека ти помогнав, Amo.la.moda [заборавив да кажам дека ако не најдеш во еуроазија во гтц оди во еуроазија во сити галери таму 100% ќе најдеш] има преубави тренерки во еуроазија..цените се на поефтините 400 денари а има до 950 денари а има и за 700 и 600 денари. Имаш сиви,тегет,црни,крем,розе. Јас си купив сиви и се преубави. Се надевам ти помогнав,Amo.la.moda
Јас да ти кажам најпристојна цена има во Шутка, дуксот мислам беше околу 400-500 ден., а долните тренерки се 600 ден. Ако ти фаќа око цената не е лошо да си провериш. Сестра ми си купи дукс и тренерки и супер комбинација си направи. Поздрав