Џамбо имаш ефитни во секакви големини, во книжари скоро во секоја! Во џамбо беа намалени сеа пред некоја недела за 300 денари беше поголема! п.с се викаат post it board и има и тема на форумов за нив!
Женски кај да си најдам ваква алка ко синџир и таков ланец.Не мора да е златнa,може и сребрена,ама ми е битно волкава големина да е.
За 500-600 ден досега не сум сретнала шубара... Во Беверли доле на приземје има гоооолем избор на шубари.. Мала продавничка е и се продаваат шапки, каиши, баретки, шубари.. Чинам шубарите беа некаде 1000..
Во трговскиот карши ТЦ Бисер, има џиџиминџарница Бето, јас иста ваква си купив бела 300 ден. Сега чекам да стигнат и црни, зошто тогаш им беа потрошени.
Мене скапо ми е за едно такво 1000, особено сега после фебруари на крај на сезона треба да се помалку, плус се разбира вештачко крзно... Мислам дека знам за кој трговски збориш има и клиника една таму, ќе проверам баш. Фала и на двете во секој случај
Да не знае некој каде можам да си купам дрес FC Barcelona од најновите Spoiler да пишува Qatar Foundation и од позади да нема име на некој играч Spoiler пр. 10 Messi до околу 500-600ден. ???
незнаев каде да го поставам прашањево , ве молам помогнете ми, ме интересира ако знае некоја чизмичкиве дали пропуштаат вода, зашто се од некој таков чуден материјал?????? Ве молам пишете многу ми се допаѓаат ама да не давам за џабе пари ако пропуштаат...
Другарка има вакви, сега ја прашав, ми вика досега колку што ги носела, не пропуштале. А и јас како што ги гледам, горе се од некој кесест материјал, па би требало да не пропуштаат
Има ли попуст на вентијаги во Прилеп - пари максимум до 1000-1200/300 па надоле , ама квалитетни , и ако нема знае ли некој кога ке има ?
Не сум сигурна дали има од новите ама провери во продавницата во ГТЦ,карши кино Милениум нели има една продавница за чевли и одма до неа имаш продавница за спортска опрема