Каде да си купам?..па и на попуст плус Ако прашуваш за Скопје, буквално секаде, има облека во сите големини, во гтц речиси сите продавници, рамстор фиори, теранова...
Каде да си купам?..па и на попуст плус Значи девојки итно ми треба ваша помош!Може ли некој да ми каже кај има во кисела вода убави штикли некои али да бидат до 300 денари..?Побрзо одговори ве моооолам пошто за у петок ми требаат!
Каде да си купам?..па и на попуст плус За во Кисела вода не знам, али во трговски на втор спрат имас стикли за 299
Каде да си купам?..па и на попуст плус Нема ништо посебно, имаше само едни патики кои ми се допаднаа, ама немаше број. Инаку цените како и секогаш се повисоки, тие мене што ми се допаднаа беа 4590, а имаше и од 3000 и од повеќе..
Каде да си купам?..па и на попуст плус Цуфи зависи колку елегантно пополнета . И јас сум, но сум малку постара, фармерки и кошули можеш да најдеш во ЛУСИ има во бисер и позади скопјанка во аеродром. Во Павиа чат-пат се наога по нешто, во Олтре во Рамстор....
Каде да си купам?..па и на попуст плус Панталони црни, кафени да не видел некој низ центаров, не многу скапи ?
Каде да си купам?..па и на попуст плус па сегде имаш црни пантолони... еве баш денес бев во трговски во елит има и убави се ако си од скопје мислам...
Каде да си купам?..па и на попуст плус Од Скопје сум...мислев така подобар квалитет. Од елит имам купено и ми се искинале и не сум задоволна
Каде да си купам?..па и на попуст плус Vo Body Line vo Soravia sekogas ima ubavi raboti i toa evtini.Pred 2-3dena si kupiv kosulki po 300 i po 500den.Ubavi raboti imase i vo Fiori vo Ramstor i tamu se naoga za evtini pari. A za cevli ima vo Traffic evtini ustvar toa se mislam postari modeli ali nema veze ima interesni modeli ,baletanki po 390i500 a cizmicki po 990,1200den. Otvorlie Traffic i vo LEptokarija
Каде да си купам?..па и на попуст плус Бев сега во Соравија ама немозев да најдам од тие косулките по 300 што се ? Кај стојат точно ?
Каде да си купам?..па и на попуст плус devojki dali ja znaete web starnata na prodavnicata NewYorker?
Каде да си купам?..па и на попуст плус Луѓр,УПМ не знам,кај се наоѓа Елит ?? Ама точно објаснето,плс !
Каде да си купам?..па и на попуст плус Елит е на трети кат во ГТЦ спроти ЕКО нема шанси да утнеш, сега баш бев пред саат време , ама што знам нема нешто посебно, уствари зависи што бараш