Во Елит јас си купив многу убава кремаста јакна, дебела е, и некаде до половина на задникот е. 2,000 ден беше тогаш (пред 3 месеци ја купив).. Сега може има паднато цена..
Девојки со Лудото се напазаривме квалитетно значи. И башка квалитетни се, посебно машките блузи, јас зедов и за брат ми и за дечко ми. Робата е турска, а има и од H&M по нешто. Ама морате да барате, иако се е прегледно и паѓа во очи. Џемперчиња кои низ бутициве коштат минимум 800 денари, овде ги зимате за 200 или 190. Во Магија цените се од 150 до 190, а какви блузи за излевање може да најдете за 150 денари. Лудото си купи две такви, преубави се.
во беверли хилс има една продавница се за 300 денари. Има интересни работи кој е во можност нека ја посети
Во МАГИЈА имате голем попуст цените се 150 и 190 ден во нерези и на југодрво има избор на маицки блузицки дуксери ......
Тие што шетаат често по бутици, може да ми каже некоја дали го има ова кај нас во Peacocks (пошто не сум од Скопје)
Видов на бит пазар на таа страна кај бугарите, не знам колку беше ама од 200 ден. не е повеќе. Каде поточно на југодрво се наоѓа? И и овие се нови, така?
Јас и купив на другарката вакво слично ланче и тоа беше кратко ама имаше повеќе избори, иначе го земав од Бит Пазар Хахах каде друго Имаше повеќе варијанти на ваквите ланчиња, долги, кратки, големи мали... Цените на големи се 200 или 150 а на помалите 100,120 ден. Ама јас ги видов само на една тезга така да ќе треба да побараш Имаше вакви како срцето, некои се отвараа внатре за да ставиш слика ако сакаш, а некои не. Другите беа исти вакви и ја на другарката вакво и купив, а за мене си купив вакво исто ама прстенче 50 ден. беше!
Јас од Пренди летоска си купив мн убави маички, зимскава роба некако не ми е по ќеф. Иначе една од маичките што си ја купив, подолга, како за со хеланки супер, за излегување 5ка, ја купив летото од Пренди, а пред нова година ја имаше во Њу Јоркер и беше околу 600,700денари, ама скроз истата!
Луѓеее ми треба тегетно џемберџе онака краткичко на закопчување од пред со наберани ракави, барам 2-3 дена неможам да најдам баш тегетно, да не видел некој некаде
претпостававам дека мислеш на џемперче...според тоа што збориш, има ГТЦ, еко и елит. А истите ги има и во шутка-доколку си пазариш и таму.
Kога идеш од центар спрема олимписки базен од десна страна пред трафиките на кошот голем дукан е моментално нема светлецка реклама али ке го најдеш 100% поззз
Dali moze nekoj da mi pomogne so toa shto ke mi kaze kade mozam da najdam vakva tashna... no bez print ... odnapred blagodarna