Незнам дали ти се свиѓаат УГГ чизмите. Имаш во Теранова 1600 беа сеа може и да се на попуст. Неможам да ти опишам колку топлат. Како да имаш греачи во нозете
Јас оваа година сум пресреќна си купив "кондури, чизми (што знам што се)" од Адидас и не видов зима. Значи водоотпорни се, си уживав во снегот шлапајќи и ми е многу топло. Башка преубаво стојат, ама сега дали ќе ти се вклопат во стилот не знам. Ако си баш за чизми може да видиш некои со крзно внатре или угг ама тие ќе ти бидат за на суво. Иначе угг сега сегде има на попусти од 400ден, па до 600, 700 има многу избор. Ако не ти е битно да се водоотпорни ќе ти завршат работа.
Мојата јакна е слично нешто како што опишуваш .Кафеава е, со крзно на капата, струкирана е (има ластик на половината) . Ја земав од Калиопе 2500, а ја имаше истата во теранова во разни бои. Сега сигурно е на попуст, јас ја земав може пред 2 месеци. Ама луѓе не сте свесни колку топли. Јас три зимиња измрзнав со тие тенките капути. Јакнава не ја менувам за ништо. Кога ќе ја облечам неа, и чизмите до колена , само на газот ми е ладно па до колена Бидејќи не носам хулахопки
Ako сакаш чизми што многу топлат оди во графити до3000ден имаш многу убави модели кожни кои во внатрешноста се целосно обложени со крзно во стил на тимберленд имаш и рамни и на штикли секакви
Има светки обични ама можеш на нокти да си ги ставиш, во разни бои се, не се во такво кутивче . Пред нова година беа сместени измаѓу скалите и ѕидот, доле. Ваљда се уште таму. Мислам дека околу 50-60 денари беа, баш ги гледав
Кај да си најдам убави дизајнирани хулахопки,може да се крем или црни?Ми требаат за еден роденден,ама пребарав сегде никако да најдам тоа што ми треба. *Под дизајнирани не подразбирам онакви селски од пред 6 века
Каде можам да најдам ваква суќна и кажете ми колку е цената а и со што би можела да ја искомбинирам ве молам помагајте за крштевка за во недела ми треба
Eве заљубена ми прати линк http://www.facebook.com/PrendiExclusive се е 200 само што ова се стари колекции. Tака да се наоѓа по нешто
^дефинитивно не е до толку лошо како што коментираа другите, не се најнова мода, ама за 200 денари незнам ни што очекувате. Мене ми се слични како на пазар или во еко, елит работите, само цениве се доста ниски, да неречам вчудовидувачки за нашите цени на кои ние сме навикнати. За по дома да си купиш тенерки или мачка за 200 е топ, стварно
А во карпош кај се наога баш поточно бидејки јас сум во кислеа вода и баш сакам да си посетам некој ефтин бутик како за мојот џеб
aко знаеш добро да искомбинираш, нема да биде само за по дома. освен ако некој не пати од комплекс п.с едвај чекам да го отворат во нашиот град па да видиме со што ќе ја надополнам колекцијава моја дополнителна информација PRENDI Скопје, Чаир ул.Цветан Димов бр.105 PRENDI Скопје, Карпош 4 бул.Партизански Одреди 7-2-б PRENDI Тетово ул.Брака Миладиновци бр.79 P RENDI Гостивар бул:Јна бр.95 PRENDI Кичево ул:11 Септември бр.144 PRENDI е единствен бренд во Република Македонија којшто за само 200 денари нуди артикли од високо квалитетни природни материјали. Во специјализираните продавници за облека PRENDI постојано имате голем асортиман на машка, женска и детска конфекција и тоа: маици, блузи, панталони, фармерки, тренерки, сукњи, фустани, џемпери, кошули, капути, јакни и.т.н.
Конкретно во PRENDI имам купено 2-3 блузички Stradivarius по 200 денари што во Евроазија сигурно би биле минимум 500-600. Имам сретнато и други брендови (не ми текнува сега на имиња) и убави парчиња облека што на друго место со сигурност чинат барем 3 пати поскапо. Е сеа, знам дека има и едни лила капути (не дебели, туку пролетни) што пола Скопје ги носи Spoiler