девојки каде во скопје можам да најдам крзно на метро шо се продава?? прашав на бит пазар ама немале...ај ако знае некоја да ми каже каде има ке и бидам благодарна
Најверојатно ќе најдам од друга ташна или па ќе идам во турска чаршија каде што ми предложивте, и мене ми беше безсмислено да шијам рачки .. фала ви многу девојки
Вакви скрос исти салонки видов во еко одма кога ќе влезеш лево, не можеш да ги утнеш Е сеа за цена не знам ама не би требало да се скапи
Ако сликава ти е земена од некоја Македонка, тогаш исти би требало да има во Биана, ако не се потрошиле (јас ги имам можеш да ги видиш во слики од вашите омилени чевли), само што горе има исто кремасто ремче кое на сликава најверојатно не се гледа поради фармерките. Инаку се околу 2500 денари.
Мислам дека има и во Ченто на последна 45 до голд маркет, само што сега се вика ZOO, и робата е по 200 ден. Јас баш си зедов 2 црни блузички, едната со набрани ракави, сега барам некој украс да купам и закачамо страна, некоја машничка. А другата е со голи рамења, запо 200 ден мн ми се убави!!!
Сакам да си купам кармин, некој ни скап ни ефтин, е сеа ми треба специфична боја.Оваа ЗНачи розово-портокалова боја и барам некој кој не ја суши устата, како на Авон и Орифлејм, само што кај нив неможам убаво бојата да ја видам, секогаш е различна :/
Ваква неутрална боја е L'Oreal Color Riche број 458. Кремаст, долготраен и не ја суши устата. Имам суви усни и по прв пат да најдам кармин кој ми ги задоволи сите критериуми. Јас го купив на Евзони на акција 2/18Е, инаку регуларно цената беше 12Е. Ги има во Космо и мислам дека цената е околу 700 денари. Не се малку пари за кармин ама вреди секој денар.
Dali znae nekoj kade mozam da najdam prodavnica za periki vo skopje. Mi trebaat za karneval, i po moznost so poniski ceni Odnapred blagodaram