Еј девојки,кај има ташни со крзно и кожа?Немора да е вистинска кожа,затоа што вистинска кожа си носи и вистинска цена..Може нешто на кафено,крем,црно,но да е со крзно Вака нешто по можност...
каде да најдам убави а ефтини сенки за очи само не пазари или незнам што..негде центар ова она ама убави да бидат не е битно бои незнам што
Девојки ај дајте ми предлог каде да барам убави чизми за на снег ама не спортски како во Ранерс (не ми се свигаат такви), туку некои вакви Барав и во Пеко и во Адамс ама немаше, се се продало
Во Мат Стар видов, исто и во една продавничка за чевли, се наоѓа на улицата накај плоштад што води, карши Мекдоналдс, таа улица.. Тука е лоцирана и една позната нотарка, можеш да прашаш Не го знам името на улицата
Исти вакви, дури и поубави има во Спорт М во гтц. Мислам дека се адидас, а цената им е околу 3200-3300. Имаше црни, бели, и сиви колку што видов јас.
Имаш такви обетки во Т.Ц. Лептокарија.Има една малечка бижутерија,но има и облека таму.Веднаш до Зегин,ама не влезот кон партизанска,задниот.Се надевам сфати.Ај пиши ако не,поубаво ќе ти објаснам.
Каде можам да најдам колички на батерии (мала-средна големина) кои се управуваат со помош на друга конзола т.е. далинско??? Мислам дека пред извесен период видов во Џамбо, ама освен таму, на кое друго место би можела да најдам во околина на Центар? Извините малце за оф топик.
Освен во џамбо, во центар види и во трговски и во Ramstore има една продавница Крш, таму има најголем избор на играчки , е сеа малце се поскапи од другите продавнички ама се квалитетни...
Ејј дали знаете каде се продаваат вакви чизми и колку пари се? (по можност на попуст ) и едно прашање : дали пропуштаат? фала однапред