како еднобојните има во кинескиве продавници по 600-700 денари,има избор од 2 бои црна и кафена ,топлат многу ,не мирисаат ,а за пропуштање сите чизми од овој вид пропуштаат
Mi trebaat akrilni boi kade mozam da najdam,osven po poracka od Clarissa,Profesionals...i cena ako znaete???
Сигурно мислиш на УГГ чизмички.Па види во Г.Т.Ц. мислам дека има на прв кат една,ич не ми текнува како се викаше.Не се ни скапи таму,имаш голем попуст сега.
Јас имам баш такви од кинеска, пред нецел месец ги купив и до сега ич ми немаат пропуштено. А многу топлат.
Ги има уште во аванти овие на полна пета што се? Да не се намални? Минатиот пат кога бев не беа намалени а сега? М?
Ваквa блуза (пробав да ја нацртам одприлика) е сега дали ракавот и беше расцепен или не незнам, лани многу ги имаше низ град ама тогаш не ми требаше, е сега ми треба и каде да најдам. Еве го дезенот на пријателката што ја има,немав слика од целата блуза, инаку таму она кај што ја купила, нема Во Бисер јас порано кај што ги гледав нема Значи целата е сатенсака, должина на туника, а горниот дел и на половината сатенски ластинк има. Немора да е овој принт, нека е и друга боја ама овој модел на блуза.
Бев завчера и не ги видов.Освен ако нешто грешам јас. Имаше слични,ама не беа толку високи.Јас си земав од Солун исти вакви црвени.Од една продавница на Цимински.
Цевки асални имаше во манго, и тоа беа на попуст за 1200-1300 што е добра цена за асална фармерка како и да е. Дали има уште незнам, ова беше пред недела две, помини ако си во можност. Ама фармерка ипол , накај две Скокни ја теранова па и пикокс, јас лично не сум нешто воодушевена од нивните фармерки, па и цени.
Каде можам да најдам од oвие зимски капчиња, али да бидат по некоја нормална цена? http://www.notformen.mk/images/sodrzini/triks.jpg
девојкиии ајде хелп ,каде можам да најдам вакво боди со подвезици како корсет да е ...ептен слично како ова и за поприфатлива цена да не е скапо ....у суштина не носам вакви и затоа незнам каде да најдам и да не е скапо ...сакам да го изненадам дечко ми ? однапред балгодарам
Мислам дека пазар е единственото место каде што би можела да најдеш нешто слично на ова, а да е поприфатлива цена. Евентуално и во New Yorker да провериш, има секогаш вакви од 1000 до 1500 денари. Инаку на други места, лиска, интимисими...ама таму малце поскапо Да не видел некој вакви хулахопки по чорапариве?