фала ти ,а на кој пазар да одам ? само не ми кажувај на шутка инаку вакви хулахопки и јас сакам мислам дека ги има насекаде кај што продаваат хулахопки ,сум ги видела мислам во центар во тоа незнам како се вика у гтц на влез шо е ...мислам дека се негде 400 ден
На зелен пазар. И како што ти реков во New Yorker провери, има црно-црвени, црно-виолетови, црно-бели и црно-плави
Имам скроз исти,од ГТЦ,прв кат Пенти.Ако има уште земи си,негде околу 500 ден. беа,ама супер се топлат и не се кинат. Топ се!
Каде да си купам еднобојни маици, квалитетни, едноставни (како адидас, најк маиците што се), ама да не се многу скапи...
има во Terranova, бела основа со сини цветови баш како што ти треба со еден широк ракав. би ти кажала да побрзаш уште 2 се останати. Јас вчера ја пробував и голема ми бешe бројчето е L Цена 200 ден - 300, една од овие две
А денес работи теранова, дека е недела? и каде се наоѓаат блузиве,на долниот спрат или горе? girl.23 » Па ќе речам шутка, јас какви убави маици си купив од таму летото, ги утепав од носење.Стварно се квалитет, една беше 150-200 ден. Ќе побарам слика после во Лап Топот, и ќе ти покажам каква е.
незнам дали работи блузава прво ја најдов доле во близина на машкиот дел кога се качив на 2 спрат видов дека и таму ја има хахах најверојатно кој како ги оставил така останале.. ми текна сега дека има и црна,бела основа со црни цветови! дезенот е ист а мислам и ластик на средина имаше :? не ме држи за збор.
утре навивам саатот у 8 и трчам во теранова, лелеееее колку ми израдува што има со црни цветови, зошто треба на свечени широки црни панталони да ја носам.Ако ја земам те частам кафе