Девојки колку чини од прилика Gillette fusion брич? Каде може да најдам, сакав да му подарам на дечко ми за Валентин ама не сум информирана за цените..
Знае ли некој како се движат цените на Најк и Адидас патиките по Италија? Би сакала да порачам по роднини да ми испратат ако се поефтини од овде. Ако некој има информација нека ми пише лп
Da ne znaete kade ima cizmi sakam za na sneg ama nekoj poasalni adidas nike ili pa na roxy da ne imate videno i na popust dali se??
Девојки знаете ли каде можам да најдам долна облека малце по елегантна да не е екстремно чипкаста и накитена?
Дали некој некаде низ Скопје има видено да се продава темно сино крзно,ептен ми треба,ќе ве замолам ако знаете да ме известите.
Во ТЦ Бисер има многу убава долна облека и баш како што бараш по елегантна,не премногу чипкаста.Ама сепак поскапо .Јас да ти кажам преубави сетчиња си имам купено од Битпазар и од зелено пазарче.Преубави се,елегантни,со чипка и без чипка секакви има и по 300 ден се,гаќички и прслуче.
Продавницата се наоѓа на самиот влез од страта чаршија, од главната улица, од кај зегин, штом ќе тргнеш накај старата чаршија после 10м од десна страна нема да ја утнеш продавницата за чевли.