Уффф... не ми текнува точно, ама мислам некаде околу 2000 ден. комплет три черги 1.5м, 2м и 2.5м. Овие се поскапи бидејќи се подебели (јас за под ги користам ) а потенките се поефтини. Во таа продавницата на битпазар што е биле најефтини така имам слушнато, па можеш да провериш и таму.
имаш прекривачи такви и во стружанка ..имало и во влае...2000 се негдека од прилика... а имало и избор на бои
Има флекери во Геге,после пругата од десна страна,тука се најефтини1500 или 1600 не ми текнува баш беа.Има и со две страни и единечни.
Каде да најдам блуза на долги/кратки ракави или на рамки ..битно да биде со знамето на United Kingdom ( во ск или велес )
Каде да си купам вакви штикли, најефтини што може, плус ако имаат и горе тенко ремче уште поубаво. И ми треба предлог за база за сенка и квалитетно бело моливче што убаво се размачкува? Фала
Вакви штикли побарај во Аванти би требало да има База за сенка можеш да си земеш од Менхетен стварно е добра,а за бело моливче не знам кое да ти го препорачам зошто не користам
Не знам од каде си, но во Струга има во Цома Мол и не ми текнува како се вика продавничката до Гари што е, зад пазарот. Цената им е до 1500, јас купив.
Каде да најдам блуза на долги/кратки ракави или на рамки ..битно да биде со знамето на United Kingdom ( во ск или велес )
Вакви шалчиња имате видено некаде? ама да не се поскапи од 400-500 денари, во кремава бела црна или нежно розева боја? Видов во боди лајн ама скапи се
Вакво видов во Шутка пред еден месец, црно мислам дека видов, за друга боја незнам можеби има. 100 денари беше.
Дечки да не знаете каде може да се купат вакви организери за алишта, како што имаат во сите бутици? Незнам точно како се викаат ама мислам дека се навистина уникатен начин за поставање на облеката