Јас имам видено пред Нова Година во Еко и Елит, по 250 денари беа. Не сум сигурна дали ги има уште, провери ако можеш
Феминки каде можам да најдам детски прстенчиња, ама онакви розево да биде и со светки или како голем камен, ама такви како со светки некои детски џиџани интересни. Бев во accessorize но не ми се допаднаа беа како за поголеми девојчиња , понежни, јас барам нешто по детско како за мојата мала принцеза
Oва се вика гелендер,и можеш да прашаш низ локалните бутици ако имаат вишок да ти продадат,или пак од кај ги набавуваат да ти кажат,ама обично ги купуваат од кај што набавуваат роба,така да не е од земјава. Негде низ продавнициве немам видено да се продаваат,евентуално во некои магацини на БитПазар или слично.
Такви чизми има во Велес. Ги произведува кожарата Димко Митрев. Квалитетни се (ама малку поскапи). Можеш да си нарачаш во било која боја и мислам дека има и неколку модели од кои можеш да бираш (ниски, високи, со крзно горе и слично)
колку се само најубави ,имаат и комплет палто со нив иста шара само незнам дали ги има тука ? ај некој шо знае нека пише
Jас пред 2 дена си купив од New Yorker за 1.000 ваква иста http://lookbook.nu/look/1931368-White-pearl
Значи никогаш не ги сакав но вчера видов две девојки на кои прекрасно им стоеја и многу убаво беа искомбинирани, зборам за гуменине чизми, но овие беа некако потесен модел и доле беа класични црни лакирани како што се а нагоре беа како од материјал нешто, како карирани, додека на другото девојче му беа целосно црни но нагоре како од собран материјал некако А да , и доле воопшто не беа широки, гломазни како што се повеќето, како за во штала Каде има да си земам вакви, ќе ми требаат сега за дождовите што доаѓаат
Фала ви на сите што ми одговоривте ама тука во Хубо мислам дека ми е најсигурно Ако може да го прашаш за колку го купи? Сепак, цената е важна