Каде да си купам?..па и на попуст плус ауууууу како тоа??? па и јас планирам за викенд да одам за Штип, па ако стварно има нека каже некој од Штип, да идеме да се изнакупуваме
Каде да си купам?..па и на попуст плус Solzuska ke cekame nekoj da ni kaze))Drugarka mi kupila kratki cizmi od 3000namaleni na 990 ama ne e vo mkd pa nemozam da ja dobijam da mi objasni podetalno.se nadevam ke se podnovime i nie
Каде да си купам?..па и на попуст плус Сега незнам дали има попуст ама ке дознаам па ке ви пишам.Фабриката се наоѓа на влезот на Штип после кружниот ток и бензинската Лукоил.Кој и да прашате ке ви каже.Магацинот се наога во фабриката,а Сабота е како пазар таму...Врие од скопјани(најмногу) и од многу градови идат.Продавница не барај зошто цените се астрономски мислам слични како во ск освен кога има попуст а сега нема.И тоа ако дознаам ке ви пишам одма зошто за 2 дена нема да има ниту еден пар чизми...позз
Каде да си купам?..па и на попуст плус quote] Сега незнам дали има попуст ама ке дознаам па ке ви пишам.Фабриката се наоѓа на влезот на Штип после кружниот ток и бензинската Лукоил.Кој и да прашате ке ви каже.Магацинот се наога во фабриката,а Сабота е како пазар таму...Врие од скопјани(најмногу) и од многу градови идат.Продавница не барај зошто цените се астрономски мислам слични како во ск освен кога има попуст а сега нема.И тоа ако дознаам ке ви пишам одма зошто за 2 дена нема да има ниту еден пар чизми...позз[/quote] А таа фабрика само за чевли е? Мислам имам слушнато таму имало и облека ефтина у некоја фабрика, или грешка сум???
Каде да си купам?..па и на попуст плус Таа е само за чевли,а има многу конфекции кај што се шие се што ти треба.Во една Ева се вика таа и се наоѓа во едно село близу Штип е таму има исто чевли ама не сум информирана дали има попуст таму се прават чевли само за долче,за роберто кавали,прада и сл.Сакам да кажам за брендови прават,а сега има по конфекциите капутчиња по 2000 денари не сум била таму ама сум слушала дека таа е ценатата и дека нема попуст.
Каде да си купам?..па и на попуст плус maa ај кога ке има попуст извести не, ке ти бидеме благодарни... И онака никогаш не сум била во Штип, па ете ми причина да отидам ... позз
Каде да си купам?..па и на попуст плус И мене ме интересира кај има попуст во Штип , ќе одам натаму наредниот викенд па мора да си се подновам
Каде да си купам?..па и на попуст плус Баш сега ја гледав новата колекција на Stradivarius и едно парче многу ми се засвиѓа. Кај можам да најдам нивен бутик во Скопје? инаку мислев за плетеново фустанче.
Каде да си купам?..па и на попуст плус Некои парчиња облека Страдивариус може во евро азиа да се најдат и во продавничката карши тели веијл во рамстор . Не знам каде на друго место има
Каде да си купам?..па и на попуст плус Ај сега вака: можда е малце рано, ама да си прашам кај можам по Скопјево да најдам кожни рамни чизми, висина некаде до колена, може и малце пониски, црни.
Каде да си купам?..па и на попуст плус Ти одговорија за Стардивариус, јас само да кажам дека имаше вакво слично лани во Калиопе. На излог стоеше и го памтам, ми влезе во око, сакав да си го купам, ама не си го земав. Можеби ќе има и оваа година нешто слично.
Каде да си купам?..па и на попуст плус Хипи , не е рано .. веќе се продаваат Имаше во Ну Јоркер и по продавниците во гтц . Дури влегов во таа карши соравиа.. другарка пробуваше и убави беа ств , и пошто таква забутана продавничка мислевме до 2000 ќе беа .. Кога кажа таа 6000 .. паднавме од смеење Инаку може да се најдат така попристојни цени . Не знам ств како се викаат продавниците.. до кај 2000-3000 може да се најдат убави
Каде да си купам?..па и на попуст плус кожни чизми за 2000-3000 ??? каде може да се најде тоа кажете и јас да си купам бидејќи не верувам за тие праи оргинал кожа да се... м?
Каде да си купам?..па и на попуст плус Да ама тоа се стари колекции.. Во евро азиа носат само стари колекции од Stradivarius , (Bershka, mark and spencer, итн) за да го најде тоа џемперче кај нас во евро азиа ќе си почека до наредна година ако не и повеќе и ако воопшто и го донесат
Каде да си купам?..па и на попуст плус Да, да... дефинитивно. А и да го донесат дупло поскапо го продаваат
Каде да си купам?..па и на попуст плус е сеа се разочарав .. ништо, ќе си барам нешто слично на тој модел. инаку, маја.. http://cooleria.mk/moda/stradivarius-nova-kolekcija/ повели
Каде да си купам?..па и на попуст плус фала за линкот... Инаку на страницата на страдивариус наскоро ке ја стават и целата колекција
Каде да си купам?..па и на попуст плус бев на официјалниот сајт али ми вика дека наскоро ке имало некој нов, ништо не ми отвори..