Баш вакви гледав во Теранова 700 ден се ама мислам дека не се скроз тесни во долниот дел како на сликава, ако ти е важно тоа
девојки,ова малце глупо делува,што тука барам услуга од скопјанки хехе,како некој оглас ми делува,,ама ми треба хитно помош од вас...значи не сум од ск,а ми треба во еден бутик да видам нешто,,,немам можности да отидам сега..,дали ќе може некоја од вас,која повејќе се шета низ ГТЦ да ми направи услуга?....ако поминува кај бутикот АТИЛА на самиот влез на ГТЦ ,бутик за машки одела...да праша како им се движат цените на оделата,свечени како за зет.и дали во таа цена влегува кошула,гравата...итн?...ако некоја го направи ова ќе бидам премногу благодарна
А да побараш број на информации 188 и да се јавиш да си прашаш . Јас радо би да одам да шетам ама имам мало бебе,па не можам
Девојки само да ве информирам дека бутик Пренди ќе се отвара во Центар (а може и веќе е отворен) на Југо дрво Ако некоја поминува од таму, нека каже дали има нешто интересно
Атила не се наоѓа на влезот на гтц, туку на спрат, а во однос на цените, сите работи си се проддаваат одделно, сепак еден добар костим заедно со кравата и кошула би чинел околу 15.000-17.000 денари, сега се зависи колку ќе чини и самото одело и самата кошула, пошто има кошули и од 2000 денари и од 4000 денари.
ок срце,фала ти,,,не е проблемот за 2000 или 4000 ,туку ме интересирасе дали се цените како бицијани по 500-600 евра
срце фала ти многу на советот,не мораше да се мачиш...јас реков ако има некоја што шета повејќе ради нејзини потреби,па успат да се инорфмира за мене..а не побарав ти или некоја друга стриктно да одите таму ради мене...
Бели претпоставувам дека ќе најдеш во бутиците за венчаници, провери можеби можиш и да си нараќаш да ти направат. За црни баш вакви...потешко...
^ Имам видено во една продавничка во Чаир беа околу 1000 денари, а ако сакаш оригинал имаш на интернет, па нарачај си. Adidas Originals Messenger Bag