Женски да не знаете кога ќе има попуст на старите штикли во Мис шоп шус, продавницата за чевли кај борис и лептокарија?
Здраво хризантема, Баш пред некој ден правевеме муабет со едни другари и сигурно знам дека во Атила имаат голем попуст така да оделата се по 9000-10000 илјади на попуст и се убави а исто имаат и смоконзи на пола цена.А косула и кравата можеш и на друго место да купиш ако нема избор таму,скоро секаде има попуст на овие работи во моментот.А за некој месец пак ќе се качат пред матурите и свадбите а моделите се тие нема да има ништо ново,така барем им кажале на другариве. Поздрав и со среќа
Во ботони има вакви долги, а за кратки не сум 100% сигурна ама би требало да има. Исто и во таа продавницата во ГТЦ на приземје за бижутерија мислам дека имам видено.
Девојки дали знаете колку пари се и каде можам да најдам во ск од тие хеланките што имаат раб напред (линија) дури и како панталони ги носат..мислам дека ме сфативте за какви хеланки зборувам?
Девојки, каде би можела да најдам Огртач, за над облека за по дома, за мајка ми за 8ми март, некој убав и квалитетен.. Мајка ми многу ги носи а скоро сите и се поткинати, па сакам да ја изненадам, ако некоја видела, многу ќе ми биде од помош и отприлика колку се движат? Фала однапред
Убави огртачи имаш во Пикокс, сега имаш и попуст па искористи го. Исто така многу убави огртачи видов пред некој ден во една продавничка во подрум во ГТЦ. Се наоѓа помеѓу Шекерезада и бутикот за трудници. Има и огртачи и бањарки. Обавезно помини таму, сигурно ќе најдеш нешто. Цените им беа тука негде..околу 1200-1500 денари ако не се лажам
Срцка јас ти пратив ЛП незнам дали ти стигна? Ако не ти стигнала еве вако јавно...смокинзите се по 19000 денари, тоа ти го гарантирам. Е сега зошто има попуст за таа цена ќе добиеш и кошула. Значи како и да погледнеш Атила е поскапа од Бицијани. Кажи дали ти стигна пораката?
Видов убави во Стружанка.Пршај по ваквите продвници за долна облека,а чинам дека и во Пикокс видов ,беше 1200 ден,па провери имаш уште време до 8ми март
^ Има во теранова 2 модела,и во њујоркер има едни,мене ми се преубави,во њујоркер мислам дека се 700 а во теранова околу 1200 .
Даа, ја пред некој ден бев во теранова како сум можела да ги утнам ааа морам пак да идам а и до њујоркер треба да се отиде затоа што се ефтини фала многу
да,срцка,,ми стигнала пораката..ама не знам зошто дури сега...фала ти многу,,,како и да е,,ке мора да отидеме ск па да видеме да купиме на време,во овие бутици ти каде што ми препорача,,барем тоа гајле да го тргнам од главата...хехе...а во бицијани...500-600 евра е оделото со кошула и гравата...комплет,а мислам и чевли спаѓа во таа цена...ама кога ќе видеш пак приближно исто доаѓа...ако не се најди се во атила пак треба на друго место тоа што фали...фала многу срцка