ме интересира дали некој знае колку пари е пилингов од Lush од рамстор ваљда го има ама ме интересира дали сте задоволни и колку пари е ? http://www.femina.mk/out/?id=85e2254fc3 ... d%2F635%2F
Имам забележано дека многу од вас бараат ланчиња со був, па еве да ве информирам дека на Групер има понуда за такви која важи 7 дена.
Вакви барем на секој чекор ги има периодов. Низ трговски продавничките сигурно ќе најдеш и во секој локален бутик. Јас да ти кажам си купив марама со тигарски принт од кинеската во Ѓорче за 120 денари или така нешто. Ептен беше убава и неможев едноставно да и одолеам
За тие што не сакаат сребрени, убави бронзени бувови има во Веро центарот, доле во продавничката за акцесорис, мислам дека Мисс Спајс се вика. Цената беше околу 400 денари.
лелееееееее 400ден, јас, ova во бижутерија во куманово го купив за 180ден, ги имаше сите на сликата што се иста цена беа по 180
Вакви бувчиња има и кај Бугарките на Бит пазар, 80 или 100 денари беа. Со подолги и пократки сајлички и различни форми.
Во последно време на факултет гледам се повеќе девојки со разнобојни хеланки и многу ме интересира од каде ги набавуваат! (Сигурно сите не ги нарачуваат од интернет, нели? ) Ако сте виделе некои поспецифични, несекојдневни модели (или како овие на сликите подолу) ќе ве замолам да ми ја кажете продавницата.. однапред благодарам
Знаете ли дали во некоја од нашиве блиски соседни земји има Кристијан Луботин ? Аутлет или нешто слично ? Бидејќи барам но, навистина се прескапи..
Во изминатиот број на Теа модерна имаше презентирано едно интересно капутче и беше со прифатлива цена но проблемот е што само пишуваше Мак слим ваљда како име на продавницата или пак брендот. Јас за ниту едно немам слушнато да не знае некоја од вас кај да ги најдам
Слични ко последните, односно некои вакви зимски дезени ко плетени имам видено во теранова и евентуално калиопе.
Se izvinuvam za fontot,od mob pisuvam. Me zaintrigiraa postovite za Mana sto gi imate pisano. I moram da prasam,Kade tocno na prvomajska se naoga prodavnicata? Blagodaram odnapred!