Пренди е во Чаир, на самата главна улица. Зависи од која страна доаѓаш, ако од Центар, после Пренди е и познатата ќебапчилница „Пчела’’. Од другата страна, спроти „Пренди’’ е продавницата на Боксер, и обложувалницата Спорт Лајф
Вакви сукњички и фустанчиња имаше минатото лето во теранова, мислам дека не се распродадоа и сеа кога ќе почне летната, пролетна сезона можно е прво да ги извадат пак
Не знаев каде да го сместам моево прашање ама ај сепак ке си ја пробам среќата Женски каде да најдам post to board? плута ваква ко на сликата ...видов во џамбо ама па не ми се свиѓа што има една големина и плус има рамка околу.. anybody?
Имаше во Џамбо и без рамка, јас си купив, во едно има 6 ; големи одприлика ко лист од А4 формат..освен ако не се распродале
Можеби не е најсоодветно местово за прашањево ама се надевам ке добијам одговор бидејќи итно ми е. Дали некаде низ парфимерииве има попуст на парфеми? Конкретно ме интересираат Hugo boss orange или Aндонио Бандерас Blue sedaction?
И не само во Чаир, Пренди има и во Карпош на почетокот на Нерези веднаш позади слаткарницата Рафаело по партизанска.
во некои од скопскиве продавнички по можност во центар негде широки блузи со кратки или долги ама без такви како ластик што се? вака нештo:
За тие парфеми што ги потенцира ти, незнам цените, ама за другите имаш од 1000 натака. Ептен убави и квалитетни има во Шатци. Армани ти е 2 и 400 во Космо, ама ептен е убав. Еуфориа ти е исто 2,000 и нешто мислам..
Во ЊуЈоркер во Веро Џамбо има ваква маичка, ракавите се иста должина како оваа, ама не е црно-бела, во други бои е.Мислам дека е околу 800-900 денари
Ај ке ве замолам да ми кажете каде имааа убавиии хеланкиииии ко шо носат сеа сите , не обични еднобојниии, додуша може да се еднобојни али барем доле да имаат нешо копчиња или било шо да не се скроз обичнии, иам пред нова година баранооо у Евроазија амаа не ми се нешо нај нај.. ке ви бидам многу благодарнааа ако ми кажете ))