Негде низ форумов имам прочитано дека во Скопје во некоја продавница (мислам Кисела Вода дека беше, ама не сум сигурна) ги има произоводите на ДУКИДАСО од Неготино. Каде поточно се наоѓа продавница?
Кај економското Борис ,карши ,од другата страна на улицата ,продавницата е за чевли ,но има и асесорис од Дуки дасо .
Феминки знаете каде можам да купам ваков тип на балетанка? Ми се допаѓаат многу, а неможам да најдам ништо слично на ова. Ми изгледаат многу нежни и слатки, па и поудобни од обичните балетанки. Би сакала да носам вакви на полуматура, епен ми се фенси
Имаш во Лептокарија,карши Флуид у еден пролаз,мало продавниче,бижутерија,ама има доста интеересни работи а е и забележливо по излогот.
Кога ке биде новата колкеција во њу јоркер и тера нова на попуст знае некој? Си видов преубави јакнички ама по 2500 што искрено ми е многу. Штом видите попусти известете ме по лп
Ехе, ќе си почекаме малце подолго за попусти во теранова и њујоркер Чекај малце, па и ти, само што стигнаа новите колекции
абе знам дека е рано ама па цело време низ глава ми се моткаат јакничките, се заљубив во нив ама цените им се пренадувани Ништо, ке си чекам попуст битно кога ке налтате да ми кажете
Штотуку пристигна новата колекција, така да ехеее има време до попустите. Уште еден добар дооолг период
А вака да си прашам: имам едни кондурчиња кожни, на ептен малечко штикле, бели. Ама позади штиклата им е како изгребана, па сакам да ги фарбам во некоја потемна боја, може темно-зелена или мастило, за да не се познава. Како можам да го изреализирам тоа?