имаше во Теранова, јас си ги купив за 500 ден ама по некое време видов дека качиле цена на 700 - 800 ден ... провери, може уште има
Да не знае некој каде можам да најдам ленонки? http://chce.to/content/bartek/big.236.3157826F-74CF-4260-9635-07885771FFF0.jpg
Е треба да ме карате, ама не видов како се вика. На почетокот на Бисер е, од лево мислам му доаѓа, надвор се извадени очилата. Има и ленонки за истата цена, гледам прашуваа погоре. Баш денес пробувавме со дечко ми.
Девојки, во пресрет на први април ми треба црн едноставен тесен фустан, по можност на прерамки. Се што видов низ ГТЦ, Рамстор, Веро е со светкави моменти, шљокици, машни и други работи што ми ја уништуваат замислата Не би ми сметало и да е за една употреба
Може не е од голема помош мојов одговор, ама бидејки сум те читала одиш во Солун, ќе пишам. Јас шпицасти ниски си купив во февруари од Зара, за смешни 5 евра, ги имаше во многу бои, а се многу удобни и елегантни. Можат и со шорцеви, и со сукња и со фустан, буквално се сенаменски. Незнам дали имаат уште, ама при следниот попуст ќе ги изложат пак.
^ Ех , до попустот има време, инаку знам дека има во Зара, и овие на сликава се од таму, ама ќе почекаат малце