Каде да си купам?... Па и на попуст плус

Дискусија во 'Мода и стил' започната од enca.69, 17 февруари 2010.

1. emiliandre

emiliandre Активен член

Се зачлени на:
    26 јануари 2012
    Пораки:
    39
    Допаѓања:
    5
    Дечки бе па...кажете ми кај можам да најдам салонки, ама ептен мало бројче, 35-ка (ама да биде и мал калапот). Не ми е битно ни боја, ни модел, доколку се со некоја приступачна цена-уште поубаво. Пред некој ден шеткав низ Бисер, влегов во Трафик, и се израдував кога видов дека имаат 35-ки од некои модели, ама џабе, кога и од нив ногата ми искача :(

2. Marionaa

Marionaa Истакнат член

Се зачлени на:
    17 октомври 2011
    Пораки:
    6
    Допаѓања:
    0
    Каде да најдам убава ЦРВЕНА марама, ама не некоја свилена или од оние крутине туку нешто вакво на пример:

3. marama

marama Форумски идол

Се зачлени на:
    20 април 2010
    Пораки:
    6.525
    Допаѓања:
    92.157
    35ки ептен ретко се наоѓаат. Јас најчесто наоѓам во Аванти, Ил камино, Албатрос има и во другите но не секогаш. Кога како им праќаат во пратките 35ка. Плус тешко и од сите модели да имаат бројче. Земи си влошки со тебе кога ќе пробуваш чевла па може така 35ка точна ќе ти е. Има и во продавничките на Битпазар чат- пат 35ка.
    Порано во Коле имаше и 34ки ама не беа убави моделите, а можеш и по порачка да си направиш, зошто штом ти излегува ногата од 35ка не си 35ка.

4. eli25

eli25 Форумски идол

Се зачлени на:
    19 септември 2010
    Пораки:
    15.163
    Допаѓања:
    124.608
    Сакам да ги прашам Штипјанки дали Баргала имаат пролетна колекција:)
    Фала

5. opal

opal Истакнат член

Се зачлени на:
    13 јули 2011
    Пораки:
    16
    Допаѓања:
    5
    Имам користено вакви лентички за заби но мене ми ги донесоа по порачка од Америка нз дали има кај нас но и да има ефектот не е траен,додека ги користиш забите стварно ти се побели дури 2 нианси но кога ке ти завршат лентичките забите пак ке си ја добиат истата нијанса :( пакувавањето содржи околу 20 лентички 10 за долната вилица 10 за горната и скапички се ако најдеш пиши ;)

хммм сеа приметив на тоа пакување има 40 комада па гарант се поскапи :(

6. Katojiikutaka

Katojiikutaka Истакнат член

Се зачлени на:
    10 јануари 2012
    Пораки:
    178
    Допаѓања:
    226

тие од 890 нема шанси да се оргинал..јас лани земав рејбан
    оргинал
    и беа околу 10 000ден. :$
    така да,не се лажете дека тие се оргинал..сигурно ги купуваат од пазар и ги препродаваат. :)

На Hipica му/ѝ се допаѓа ова.
  7. anabel-a

anabel-a Популарен член

Се зачлени на:
    25 август 2011
    Пораки:
    3.333
    Допаѓања:
    15.499
    Гледам зборите за наочарите во Ботони.
    Јас имам земано неколку пати до сега наочари од Ботони и тоа цената стигала и до 1000 за едни.
    И по два дена носење, верувале или не се испокршија. Почнаа стаклата сами да паѓаат, рачките се искривија, никогаш нема парите да ги прежалам. Немате појма колку ми беше криво.
    Ај еднаш земав рејбанки коцкасти, за неполна недела прав деформитет ми станаа наочарите, и после си викам ај други ќе земам може овие така се погодиле. Купувам други рејбанки коцкасти во боја, истата приказна, за неполни два дена.

Па сум ги лепела со двокомпонентен лепак, па триста чуда.
    Парите во вода ми отидоа.

Боље ќе си купев од некој локален бутик ем поефтини ем немаше да се деформисаат за кратко време.

Може офтопик отидов малце, ама..

8. emiliandre

emiliandre Активен член

Се зачлени на:
    26 јануари 2012
    Пораки:
    39
    Допаѓања:
    5
    Во Ил камино и Албатрос, кога и да отидам, неможам да си најдам бројче, па незнам дали би ми биле точни. Во Аванти можно е да си најдам бројче, точно да ми биде, но не секогаш.
    Имам правено и по нарачка, ама друго е кога ќе го видиш моделот во продавница, влагаш и го купуваш :D Кога ми треба за некоја поспецијална пригода, да, секогаш правам по нарачка, ама за навака-натака, поретко :)
    Сепак, ФАЛА за информациите, ќе продолжам да си барам јас, со надеж дека во иднина ќе почнат да носат и 34-ки :D

9. Snow-Queen

Snow-Queen Форумски идол

Се зачлени на:
    3 ноември 2011
    Пораки:
    15.266
    Допаѓања:
    15.015
    Овој стил на сукњи, ама да не се скапи...

10. CaperucitaRoja

CaperucitaRoja Истакнат член

Се зачлени на:
    30 август 2011
    Пораки:
    467
    Допаѓања:
    320
    Имаш 35-ки салонки во Памс во Антико (Карпош 4) кремасти превртена кожа со машничка напред, 1500 ден. на Биана, мене мн се допаднаа, ама последен пар беа :(

11. maja8

maja8 Популарен член

Се зачлени на:
    3 јануари 2010
    Пораки:
    2.847
    Допаѓања:
    2.159
    Наочарите што ги имате во Ботони, за 400-500 ден се на тезга на Бит, а и во Шатци се толку. :D

А за таа продавницата на Југо дрво, незнам сега дали е Магија или е прекрстена во Пренди , пишува се за 200 ама не влегов, а тоа што го видов од излог не ми се допадна, па одете видете, па кажете. :)

12. vickyy90

vickyy90 Популарен член

Се зачлени на:
    27 ноември 2011
    Пораки:
    1.487
    Допаѓања:
    1.074
    За таа на југо дрво незнам како се вика ама сум влегла и немаше ништо посебно,а Пренди(се за 200) има во Чаир и има голем избор...јас бев пред месец дена си купив долни тренерки бели со широк ластик,едно како капутче(ама мн тенко),имаше машки дуксерисо капуљача,фармерки многу убави ама за многу слаби девојчиња 26 број :) фустанчиња и блузички,имаше убави работи....
    сега брзо ако бил некој нека каже ...

13. K.e.ll.y

K.e.ll.y Популарен член

Се зачлени на:
    10 ноември 2010
    Пораки:
    583
    Допаѓања:
    363
    Таа на Југодрво е Пренди, денес нели ја отворија. И јас поминав, ама ништо немаше.

14. VivienneWestwood

VivienneWestwood Активен член

Се зачлени на:
    4 март 2012
    Пораки:
    36
    Допаѓања:
    10
    Подобро. Јас бев денес откако се изнаслушав позитивни коментари, и, моја нога таму веќе не стапнува. Внатре, хаос, без пари да делеа облека помалку луѓе ќе имаше, ништо нема, и тоа што го има делува на хартиено, а не квалитетно. Катастрофа.

15. Bubbi

Bubbi Популарен член

Се зачлени на:
    1 септември 2010
    Пораки:
    359
    Допаѓања:
    563
    Јас денес бев во Пренди, и да ви кажам право, САБАЈЛЕЧКИ! :D :$ :$ :$
    Мајка ми ме стана, да сме оделе на пазар, зеленчуци и други чуда па ај и таму...бла бла, да не забегувам off topic.
    Вистина е дека повеќето работи се ко цедалка и лити, тенки, проѕирни, ама може и да се најде по нешто ок.
    Јас се подновив со кафеава спортска есенска (средно дебела) јакна до половината е долга и со една темно зелена, многу мекана, дебела зимска и со куси ракавчиња туника. Рачунајте 400 ден ме чинеше јакна и туника :!: Па ако сака и само една сезона нека се износи :!: :)
    Според мене робата у Пренди е претежно секојдневна, фармерките не ми се допаѓаа мене лично, блузичките беа малце така проѕирни, ама ништо не губите ако свртите едно кругче внатре. Може ќе ве бендиса нешто. :P Наслушав дека ќе носеле нова роба па темпирајте се и тогаш појдете.
    Инче и во Мана демек оделе денес нова роба, ама не сум видела.
    ;)
    :hug:

На Hipica му/ѝ се допаѓа ова.
  16. Bubbi

Bubbi Популарен член

Се зачлени на:
    1 септември 2010
    Пораки:
    359
    Допаѓања:
    563
    секојдневна = подразбирам дека нема ништо свеченко и елегантно освен што здогледав едни болерца (не се сеќавам колку долги беа ракавите) со малце чипкасти делови во кремава и циклама-накај-портокалова боја ;)
    толкууу :)

17. goddess.Of.chaos

goddess.Of.chaos Популарен член

Се зачлени на:
    1 јуни 2011
    Пораки:
    1.087
    Допаѓања:
    1.151
    Да не знае некој балетанки по Трафик, Аванти и слично дали има или колку се од прилика? Фала.

18. Mage

Mage Активен член

Се зачлени на:
    13 февруари 2012
    Пораки:
    29
    Допаѓања:
    1
    Decki a moze li da mi objasnite kade tochno s enaogja Prendi posto ne sum od Sk i neznam kade tochno toa e Jugo drvo pozz

19. Hipica

Hipica Форумски идол

Се зачлени на:
    31 декември 2009
    Пораки:
    14.369
    Допаѓања:
    14.824
    ^ Близу Олимпискиот базен, па и до новото Веро.

20. IiVvIii

IiVvIii Активен член

Се зачлени на:
    25 јануари 2012
    Пораки:
    71
    Допаѓања:
    7
    Ke moze li da gi slikas rabotite da vidam sto gi kupi sakam da idam sk za brzo samo za Prendi :) fala :*