Си имаат ФБ страна видете си http://www.facebook.com/media/set/?set= ... 354&type=1 Инаку за 200 денари не очекувајте и вие квалитет и убавина и модерно, ама сигурно некогаш може да се најде некое одлично парче. Јас до сеа еднаш имам идено и најдов блузи фини но не ги купив. Но ова новово сигурно ќе го посетувам многу често. Вторник е денот сигурно кога носат роба? Да знам кој ден да напаѓам
Јас си купив од Аванти и тоа само што ги донесоа, уште имаше снегови, се залетав да не ми ги купат 850 денари се, а во трафик немам појма ама би требало тука негде да се и таму.
Каде би можела да си купам црни штикли на плута до 1000 денари ? http://a5.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos- ... 6783_n.jpg *секако без цветчињата Ви благодарам однапред
Spoiler Јас од Стружанка си купив слична сукња (јес да со неа идеше и едно ко палтенце-наметка ама у таа комбинација изгледав некако теткински за мои години) и да ти кажам искрено не се секавам на точната цена ама сигурно не била над 500 ден...мислам инаку имаше темно тегет (на све иде ), виолетова (таква си земав јас и мн убаво одговара на секакво кошулче - крем ли, бело ли, па дури и со јака жолта боја-демек colour blocking) a мислам дека имаше и кремаста. Ем квалитет , ем наше
За IiVvIii можам да ти ја покажам само јакната зошто туничето се пере пред да се облече на кожа... мн јасно... ПС. не знам зошто (можеби и неможе) да и пратам слики преку лп. па затоа во спојлер ќе ги пикнам Spoiler ]
Ноќеска сонував црвено кратко мантилче, па потоа сонував дека го сменив во беж, таа khaki боја што е. Ме копка сега, баш симпатично ми стоеше, која било и да е боја. Е сега, фондот ми е екстремно намален, плус сакам и сако да шијам. Тоа сепак изгледа ќе почека. Се наоѓаат вакви мантилчиња, таму тие Еко, Елит, до кај илјадарче?
Баш го видов завчера кога одев накај Аеродром ова Пренди и нормално знакот 200 денари! Ме интересира second hand е, или набавуваат од некои екстра евтини пазари па затоа е се по 200 денари? И има само блузички, маички или свашта?
Незнам како не ви е јасно дека 90% од робата што ја носат кај нас за турската роба зборам ја купуваат на кило, и секое парче не кошта повеќе од 50-100 ден кога ќе прерачунаш, само што овие пренди одат на таа карта да продаваат се за 200, а другиве им лупаат повисоки цени затоа што и поасолни работи носат ама квалитетот и местата каде што ги набавуваат се тие пазари во Турција. Иначе се наоѓаат маички за по дома и некои такви ствари