девојки каде да најдам ваква монистра како што има на ланчево???ми треба коцки или таа другата форма што е како тие златните и црните што се големите (мислам формата им е осум агола е ама не сум сигурна) ?викендов ке одам во битола па кажете каде да најдам такви ама црни да се без разлика дали коцките или тие другите..хелп
Во Скопје вакви циркони има во продавниците за монистра а мислам и на Бит пазар и во Еми. За во други градови провери таму каде што продаваат копчиња.
Во Џамбо пред месец видов многу слични на овие, само беа посветли бои и плус комлет со лепило, 50 ден беа. А ако ти требаат за да ги зашиеш, на бит пазар, специјални за шиење, секакви бои и големини има и не се скапи мислам, околу 40 ден пакетче, а има доста внатре
Но не сум од Скопје а ни патот не ме носи натаму..Викендов ке одам Битола па ако знае некој каде има ок ако не ке барам некаде...ина4е фала ви
Дали може некоја девојка од Велес да ми каже како се движат цените на нови модели штикли во Велес ..поз
Елегантен долг фустан? Ако гледавте вчера Survivor Povratak u Civilizaciju црвениот фустан на Antonija Blace Не можев да најдам слики, па еве линк од емисијата. http://www.prva.rs/sr/video/zabava/povr ... %87i%C4%87
Девојки сакам да земам панталони за трудници ама некој поефтини таму кај што бев низ скопјево има само од 6000 ден и 2000 ден ама тоа за мојот стандарт е мн високо дека сакам да си земам 2-3 пара за да можам да ги менувам.позз
Да не има страна на фб нешто од оваа продавница ,или од некој други да ми пратиш ако може..или пак некоја за облека ,бидејќи не сум од велес а планирам да идам
ајде која ќе биде толку добра и љубезна да ми помогне да најдам школки и по која цена ? голема помош ми треба (сева, џамбо и базаро нема )
Карак школки имаш во Базаро ново лисиче, исти како на сликата. Ги гледав пред некој ден а цената мислам дека е околу 100 ден. за цела вреќичка а внатре колку школки има не знам.
вакво кратко палто ?! а да и да не биде нешто претерано со цената затоа што последното што го видов беше 1200 ден.
Немам фб а и мислам дека нема страна. Ако си бараш одреден вид постирај слика ќе ти кажам дали имам видено такви чевли.
Карак школки имаш во Базаро ново лисиче, исти како на сликата. Ги гледав пред некој ден а цената мислам дека е околу 100 ден. за цела вреќичка а внатре колку школки има не знам.[/quote] вакви да не има или баш како што побарав многу ми е важно молам за одговор