1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Каде да си купам?... Па и на попуст плус

Дискусија во 'Мода и стил' започната од enca.69, 17 февруари 2010.

1. belieber

belieber Популарен член

Се зачлени на:
    24 септември 2010
    Пораки:
    1.082
    Допаѓања:
    642
    Некоја убава кошулка низ центаров во Скопје, м?
    Бела или некоја крем боичка ми треба, до 700 денари одприлика :)
    Едит: да не биде класична по можност

2. the-dark-angel

the-dark-angel Истакнат член

Се зачлени на:
    11 март 2012
    Пораки:
    229
    Допаѓања:
    38

Види во купи ефтино..продавница имаш во порта влае и бисер..има кошули преубави за 250-300 денари..не се класиќни со краѓни..
    јас си купив многу ми се свиѓа имаше на бело и розево..а за крем не сум сигурна..ама провери може ќе најдеш нешто.:)

На belieber му/ѝ се допаѓа ова.
  3. mims-89

mims-89 Форумски идол

Се зачлени на:
    7 мај 2010
    Пораки:
    6.488
    Допаѓања:
    24.077
    Која иронија значи во „Купи Ефтино„ сако 1650 ден. |(

На elinela, maja8, gossip-girl и 5 други им се допаѓа ова.
  4. Nedzhla

Nedzhla Истакнат член

Се зачлени на:
    24 јануари 2012
    Пораки:
    202
    Допаѓања:
    96
    Девојки сакам да земам панталони за трудници ама некој поефтини таму кај што бев низ скопјево има само од 6000 ден и 2000 ден ама тоа за мојот стандарт е мн високо дека сакам да си земам 2-3 пара за да можам да ги менувам.позз

5. karak

karak Популарен член

Се зачлени на:
    11 април 2010
    Пораки:
    4.449
    Допаѓања:
    5.411
    земи си шалвари ги има по 300 денари. Ќе си ги изнаносиш и трудна и после бременост

6. Miss.Sweet

Miss.Sweet Популарен член

Се зачлени на:
    27 октомври 2011
    Пораки:
    1.002
    Допаѓања:
    4.538
    вакви да не има
    или баш како што побарав многу ми е важно молам за одговор[/quote]
    Има и вакви и како тие шо си ги постирала горе и баш видов денес цена 85 денари за цела вреќичка :$

На karak му/ѝ се допаѓа ова.
  7. sweet-bebufce

sweet-bebufce Истакнат член

Се зачлени на:
    13 март 2012
    Пораки:
    73
    Допаѓања:
    23
    Дали знаете каде може да најдам палтенца пролетни, бојата да е како првото на сликата, а моделот слично нешто на овие двете што ги ставив и цената да ми ја кажете доколку ја знаете. Фала ви многу поздрав :)

8. mila85

mila85 Истакнат член

Се зачлени на:
    7 ноември 2010
    Пораки:
    114
    Допаѓања:
    50
    Може некој да ми каже дали знае колку пари се накитот и ташните во Неготино од Дуки Дасо. Се распрашав и ми рекоа дека во магацинот не можеш да купуваш, освен ако имаш врски, па имало во центарот на градот 2 продавници , едната се викала Дуки, другата АННА Аксесорис......па ме интересира дали некој од вас знае како стојат со цените, овде една ташна на пр.во Рамстор е од 1590 до 2990, знам затоа што јас ги продавав, а тоа ми е прескапо !!!!

9. Elena-97

Elena-97 Популарен член

Се зачлени на:
    20 јули 2011
    Пораки:
    913
    Допаѓања:
    2.107
    Во ЊуЈоркер провери, имаше многу убави сакоа во различни бои ама за цената не сум сигурна. Мислам беа над 1000 :)

10. Oxymoron

Oxymoron Популарен член

Се зачлени на:
    19 октомври 2011
    Пораки:
    1.394
    Допаѓања:
    12.261
    Има во Њу Јоркер, потенките беа 2200, а подебелите 2600.

11. rossonerka

rossonerka Популарен член

Се зачлени на:
    13 април 2010
    Пораки:
    4.160
    Допаѓања:
    15.289
    Кај се продава во Рамстор Дуки и Дасо, таму се најчесто брендовски продавници?
    Инаку секоја втора продавница за акцесорис набавува од Дуки и Дасо роба. Да речеме има една продавница во Автокоманда носи од Дуки и Дасо ама класични чанти од 500 до 1000 денари отприлика се цените.
    Инаку јас би те упатила карши средното Борис во Кисела Вода имаат како Дуки и Дасо продавница со многу пристапни цени. Летово барав чанта ја најдов во ГТЦ за 1200, во оваа продавница за 500 денари истата, малецка беше затоа ефтина, поголемите над 1000 се. Сите работи речиси од каталозите ги има тука.
    Воедно има во Скопјанка исто фина продавница со фини цени од Дуки и Дасо и провери и таму ако сакаш.
    Во Неготино ќе ти се поефтини може за 100,200,300 денари чантите од овие 2 погоре спомнати продавница, да лупаш до тие продавници пат не би ти се исплатело, само за тоа специјално да одиш.
    А во магацинот последниве 2 години многу ретко пуштаат, дури и со врски е тешко. Ако успееш ќе се усреќиш таму, али купуваат на големо нели, поефтино сигурно.
    Како и да е јас за квалитетот од марами, од чанти неколку ги имам, до акцесорис на Дуки и Дасо сум презадоволна.

Новата роба и каталог им е гром 8)
    http://www.facebook.com/media/set/?set= ... 086&type=1

На JuLleE му/ѝ се допаѓа ова.
  12. mila85

mila85 Истакнат член

Се зачлени на:
    7 ноември 2010
    Пораки:
    114
    Допаѓања:
    50
    ''BEE PINK''.....бижутерија во Рамстор!!!

13. mila85

mila85 Истакнат член

Се зачлени на:
    7 ноември 2010
    Пораки:
    114
    Допаѓања:
    50
    И фала ти за проданициве што ми ги кажа, за во ГТЦ знам, е за таа карши Борис не ја знам, ама ќе поминам да видам што има, верувам дека се поефтини во Неготино во тие 2те продавнички, би требало, па ќе видиме, повратна автобуска карта е 330 ден....ќе се прошетам малку :).........Инкау, знам за продавниците БЕ-ТО, таму има роба на Дуки, ги има 9 низ Скопје - само не сум била во сите, беа ефтини ташните, ама сега гледам дека и тука ги поскапувааат... :worried:

14. laryla

laryla Истакнат член

Се зачлени на:
    9 февруари 2012
    Пораки:
    231
    Допаѓања:
    230
    Исцели пантолони,комбилизон(мислам дека така се викаше).Негде низ Скопјево,цена до 2000-3000.
    И онакви штикли со „пуна штикла“? На англиски wedges [​IMG] по можност нешто вакво. :) :inlove:
    *за штикилите не е битна цена.

15. Chivas

Chivas Истакнат член

Се зачлени на:
    13 март 2012
    Пораки:
    342
    Допаѓања:
    132

комбилезон гледав во Манго но во Грција , па побарај можеби и во Ск ќе го има , беше тегет со точки црвени и коланче.
    А вакви чевли има во ПП во продавница Селект ама таа е струмичка фирма мислам па можи да ги најдиш и во другите градови , имаше различни бои од овој модел и мислам беа отворени со мало дупче кај прстите :D позз

На laryla му/ѝ се допаѓа ова.
  16. bumbi

bumbi Популарен член

Се зачлени на:
    3 јануари 2010
    Пораки:
    494
    Допаѓања:
    262
    Вакви има во Куманово, ако одиш натаму мислам дека сите беа со отворени прсти :)

На laryla му/ѝ се допаѓа ова.
  17. Chivas

Chivas Истакнат член

Се зачлени на:
    13 март 2012
    Пораки:
    342
    Допаѓања:
    132

еве видов во манго има ваков само , 3790 ден . :)

Прикачени фајлови:

• 61431775_KL.jpg
      61431775_KL.jpg
      Големина на фајлот:
      48 KB
      Прегледи:
      586
  18. antonina

antonina Популарен член

Се зачлени на:
    29 август 2011
    Пораки:
    368
    Допаѓања:
    809
    каде да си најдам сако крем или тегет, сеедно дали по долги/кратки ракави? :geek:

19. mila85

mila85 Истакнат член

Се зачлени на:
    7 ноември 2010
    Пораки:
    114
    Допаѓања:
    50

Не се исти, твоите што ги сакаш се затворени, чизми фактички, а овие с еотворени, разгледај сепак, може ке си најдеш по вкус....

https://www.facebook.com/photo.php?fbid ... =1&theater или овие https://www.facebook.com/photo.php?fbid ... =3&theater

20. MidnightElectra

MidnightElectra Истакнат член

Се зачлени на:
    15 октомври 2011
    Пораки:
    25
    Допаѓања:
    1