Каде да си купам?..па и на попуст плус Да не знае некој каде има сукња црна, до под гради што е а должината да и е некаде до над колена ?
Каде да си купам?..па и на попуст плус леле ве молам кажете каде да најдам рамни чизми до над колена што се сега овие ама до 1 700 ден
Каде да си купам?..па и на попуст плус Во ГТЦ на втор спрат кај кино милениум, истата продавница ја има и во Кисела Вода кај економското Борис, има убави и ефтини модели, ама да ти кажам дека не се квалитетни ќе ти пропуштат на првиот дожд.
Каде да си купам?..па и на попуст плус Женски вака, деновиве сакам од Скопје да си купам чизми некои убавки, ниски (не гумени). Кажете кај има најголем избор и на каде да се движам, да не лутам зашто ќе немам многу време. Не сум од Ск али го познавам горе-долу. фала П.С. Претходните постови ја имаат истата содржина, ама дајте ми повеќе предлози плс
Каде да си купам?..па и на попуст плус КАде да најдам вакви слични кошули? Значи воглавно , ракавите да бидат долги и широки на краевите. Бојата не е многу пресудна, може бела, црна , сива, праска.... сеедно.
Каде да си купам?..па и на попуст плус Каде да си купам чешал за виткана коса? Оној со големи , ретки запци?
Каде да си купам?..па и на попуст плус http://www.google.mk/imgres?imgurl=http ... x=21&ty=43 ко првите само малку по високи, до над колената, купив од штип 1200 денари
Каде да си купам?..па и на попуст плус Одма кога ќе влезеш во трговски, од Холидеј ин... Сега,не се сеќавам како се вика.
Каде да си купам?..па и на попуст плус има продавница на газела карши палома бјанка у центар (кај мекдоналдс) вчера бев накскапите барем оние јас што ги видов беа 1400 а имаат убави, модерни и квалитетни модели
Каде да си купам?..па и на попуст плус Ако знаете да ми одговорите што побрзо сакам да си купам сако црно такво што може и ракавите да се подвиткуваат со шарена постава доле,да биде некаде до 2 000,хитно ми треба ако знаете пишете стварно ќе ми помогнете
Каде да си купам?..па и на попуст плус Има една продавничка во Центар, одма до Бариста кафичот што е, мислам дека нешто од македонско производство се работите. Таму имаше пред некое време и црна и кремаста а поставата одоздоле беше со некои интересни шарки, и не беше воопшто скапа, па провери може уште има
Каде да си купам?..па и на попуст плус 2200 во Евроазија од Бершка е. Ептен убавко е! Не сум при пари иначе обавезно ќе го купев Поставата е на риги.
Каде да си купам?..па и на попуст плус здраво каде може овде во скопје да си купам фустан во ваков или сличен стил , до сега не најдов, или материјалот е за никаде или без рамки. ви благодарам однапред.
Каде да си купам?..па и на попуст плус Каде да си купам необични и уникатни обетки? Нешто слично на овие подоле?!
Каде да си купам?..па и на попуст плус А да си порачаш? http://www.facebook.com/pages/Everything-cute-handmade-by-Maca/142213855805957
Каде да си купам?..па и на попуст плус И мене ме интересира.Ми треба ваков,само поинаква боја...или црн или бежов (иако ќе бидам како гола,ама пак) или кафен.
Каде да си купам?..па и на попуст плус Јас барав ваков само пократок малце и никаде не најдов така да освен да ти го сошие некој друг избор нема.