Кажете ми, знаете ли некоја фб страна освен Уникат и Аванти каде можам да разгледам балетанки , поточно ми требаат со тиркизна боја, сте виделе ?
ИТНО ИТНО ИТНО! Феминки кажете ми каде да најдам ГОЛЕМ КУФЕР, но да не е ПРЕМНОГУ скап! Ве молам итно ми е!
и мене ме интересира ова само јас барам што барам да се ко црните и да имаат боја како другите , а цена може до 1500??? и сакав да прашам каде можам да најдам материјал филц ама да не морам да одам до битпазар некаде во центар, зошто матекс во гтц го затворија?? и по која цена?
Шушкавци можеш да видиш во Калиопе (можеш и во Калиопе во склоп на Теранова во Сити Галери), таму беа 999, а има и во Фиори во Рамостор и таму беа 790
Шушкавци јас гледав и во ЕвроАзија. Женски прашав и во темата Очила за сонце,ама никој не ми одговори. Кои продавници за наочари имаат најголем избор? Јас мислам дека е таа во Рамстор,ама сепак сите информации се добродојдени.
Јас што видов еден шушкавец во NewYorker најубав на свет со едни пастелни бои абе милина, и тоа за само 2.500 ден.
зависи какви наочари? некои брендирни оргинални или копиите од 500 -700 ден ако бараш оргинални ондак имаш спроти ботони во гтц добар избор а во ботони имаат некои нови