а иначе има попуст во котон и има во една машка италјанска продавница во рамстор на 2 кат тотална ликвидација и има добри работи
за тие што прашуваат за covery shoes да вредат нивните чевли навистина се квалитетни и кожни,наше се производство поточно ги набавуваат од куманово од фабрика за чевли.имаат голем и убав избор а и нудат и квалитет
Во NewYorker или ми беа премногу шарени или немаше бројче, а за цената не коментирам Гледав во ЕвроАзија таа што е во Веро само машки беа ( а јас се залетав ке пробувам ). Освен ако мислиш на таа во трговски. Сепак фала ке видам и таму, инаку какви наочари бараш? Фала
Не знам какви конкретно бараш ама јас гледав интересни модели во парфимеријата Schatzi во ГТЦ и Буњаковец за 400 денари.
Не не женски,фала виама на оргинални наочари мислев ,во таа карши Ботони поминав баш денес и нема баш никаков избор модели од пред сто години и нешто малку нови,а немав време во тие позади оптиките во трговски карши Стоби да поминам. Освен овие знаете некој други? Јас се повеќе сум уверена дека во таа во Рамстор карши маркетот има најголем избор. Иначе за шушкавците,јас ми се чини ги гледав во таа ЕвроАзија во Сити Галери што е,ама како и да е таа во трговски има најголем избор па види си.
^ Miss-Independent , бидејќи си заинтересирана за оригинални сигурно си спремна да платиш повеќе од 100 евра , па затоа би ти препорачала да не купуваш од Скопје каде што моделите се застарени и ќе ги преплаќаш ( а и многу веројатно е тие да се некој добар фалш) .Затоа ако имаш можност да одиш накај гр, да си земиш од фри шоп , баш овај период април-мај стасуваат новите колекции, а доколку сакаш да почекаш ,до крајот на август тогаш има големи попусти и можиш да ги начекаш дупло поефтини . Лани во август имаше огромен попуст по 70тина евра беа и сето беше распродадено
Еее епа супер,не приметила дека има наочари на фри шоп. Мене ми текна низ Солун да барам,ама кај ќе лутам таму по наочари,ја у Скопје не знам кај има . Ама не можам јас до август да чекам,ги сакам сега одма . Фала ти најмногу,не знаеш колку ме израдува!
Мисс,јас моите ги земав од Оtica Italiana,имаат доста избор и во Гтц и во Веро има.Мој совет ти е да одиш уште сега да си купиш,зошто уште малку па ќе ги кренат цените.Јас ги земав јануари,февруари и беа 7500 за да истите во мај,јуни ги видов 9000 ,за цели 1500 ден покачени.Летно време ги креваат цените значи. Имаш убав избор и во Диоптра исто во Гтц приземје,гледа накај Кеј,често имаат и попусти. Лани,наочарите на Vogue ги даваа за 4000 ден ,а имаше убави модели.
Нема проблем И јас сум сега заинтересирана за наочарчиња нови ама мене ми требаат со диоптер затоа што носам наочари , ама кај нас ги прават со фалш стакла , џабе ќе ми се само рамките оригинални...
јас се потрудив да порачам ама не стигнаа,скапа лажење таа...ако немаше или ако не и се исплаќаше да прати да кажеше две недели се мафтавме....глупости!!!
Мене истото ми се случи со Мана. Значи не дека порачав една блуза од 200 ден, туку се собравме 4 другарки , порачавме 10тина блузи и 3 фустани на една адреса, прво бараше да испратам пари океј .. после ми рече да чекам бр на сметка не знам штоо не знам какоо и не стигнаа.. тоа е тоа
Девојки дали знае некој сличен комбинезон како од сликава да има ни Скопје, не мора доле да бидат кратки, може и долги
Девојки, да не знаете случајно од каде да си купам крем штикли.. Повисоки, напред на плута ако се, уште поубаво. Благодариме однапред