ве молам да ми кажете дали има негде вакви,ама со пониска платформа(или како и да се вика тоа доле),и кондурчиња на штикла ,ама пониска штикла зашто сегде низ градов се многу високи,а јас сум прилично висока и смешна сум на толку високи очајна сум ве молам помогнете ми
^Низ Скопјево мислам дека се таа висина. Али има на фб од битола што можеш да си нарачаш и си плаќаш 100 денари за достава, иначе пишува во коментар дека се 1990 денари повели линк Spoiler http://www.facebook.com/photo.php?fbid=239202772829871&set=a.150842478332568.38579.100002204515626&type=3&theater
ве молам кажете ми каде да најдам оксфордки во скопје, зашто од градот од кој што сум јас неможам да најдам ама да не бидат на штикла, онака рамни сакам
Девојки , неможев да најдам тема посветена на ова прашање, па се надевам дека нема да ми замерите ако ве прашам тука? Треба да пратам некои ситни работи( џиџи миџи) за странство, како оди таа процедура? во пошта ли ,ми даваат пакет и јас ли треба да платам за пракање или ке си плати на тој што ке му стигне?
Зошто бе кај нас ич убави сакоа не се наоѓа.. Донесоа сеа еден поасален модел чинам у Бодилајн видов, ама униформа станува одма. Не сакам нешто шо секоја втора има, е вака нешто сакам сако .. Кај да барам стварно не знам веќе, некој да ме упати ако знае и умее.. По можност со малце како пуфкасти ракави.. Spoiler
Девојки мајка ми ве прашува дали знаете каде има детска продавниза на попуст во околина на населба Аеродром??
Овакви балетанки,мислам не вакви исти,туку со ластик и мек материјал,да не се скапи и да има избор на бои?
Ова Уникат од Битола што може да се порача преку интернет дали имат продавница во Битола каде што може директно да се земе?
Во Трафик има сигурно, секогаш имаат вакви балетанки. Е сега пишаа феминките дека тоа во Кисела Вода им е затворено, па оди во ГТЦ или Бисер
Бев во Шутка минатата недела,влегов само во 2 продавници за обувки и не најдов вакви,веројатно имало во некоја од продавниците ама не разгледав се. Да,Трафик во К.Вода го затворија,ќе проверам во ГТЦ или во Бисер. Фала ви девојки.
дечки знае ли некој некоја продавница каде што има гардароба големи броеви ама несто по свечено панталони ,кошули ? за женски.....позз