Квалитеот е добар.. А продавничката поточно се наоѓа значи коа излагаш од Тинекс по скалите десно се качуваш..коа кје се качиш само сврти десно и продавничката е пред тебееее..
Значи барам ваква блуза, кошула, што ли е... Боја тотално небитна, дали на преклоп или врзување или ниедно од тие исто сеедно, само да е на ваков V изрез подлабок. Хелп?
Вакво нешто видов денеска или во Пренди или поранешна Магија.. Обична кошула со длабоко V.. Баш знам разгледував некои кошулчиња и ја заприметив таа.. Така да таму барај додека не отишле во рацете на некој друг
На бит пазар карши автобуската тука кај зегин сто е има две продавницки една подоле еда погоре....во едната имаше по 300 ден балетанки....исто имаш и на тезгите на пазар....а и пред камени мост една продавничка пред кинеската секакви балетанки за од 300 нагоре....
јас имам исто вакво фустанче,доле црно,горниот дел бело,ама не е на V, туку полукруг со голи раменици, 700ден го купив од шутка
Никогаш не сум била,кај точно се наоѓа?И баш имам слушано го фалат,ако може некој да ми каже кај е,баш да видам шо има.
Женски каде да купам полимерна глина -фимо и вода од роза извенете тука што прашувам али ми треба хитно
Имаш во Чаир, на ул.Цветан Димов, имаш на Југо дрво,до бутикот за венчаници-Жана, и во капиштец кај палма
Е вака дечки, можеби и грешам немој да се лутите ама денеска од автобус (од центар накај Кисела вода) мислам дека видов сако како што бараше некој некаде наназад низ темата ако не се лажам, такво нежно, бледо розево-портокалово (или како и да се вика бојата) во една продавничка пред зградата на Кјуби, значи до неа има фото студио, и надвор беше изложено со мастило боја панталони. Па на некој ако му е успат нека провери Spoiler Само се надевам дека не е некој бабешки модел па да ме пцуете Инаку,слични вакви кошули (знам дека се од Асос) Има шанси да најдам во Скопје ?
nevermore вакви кошулчиња сабајле видов во Магија(сега Pewex)по 199 ден,само ме нервираа од страна беа ко пресечени со шлиц,а беше убав материјалот...а иначе мора да има во пикокс,100%.позз