Па бап за тоа, пошто не се носат веќе, и ретко кај има. Па можеи некој видел некаде. Инаку мене ќе ми бидат секогаш во мода.
И јас сакам тексас јакна. Имаше во New Yorker неколку модели, до половина и подолги и имаше една многу јака во средина тексас, а ракавите ко на сликата подоле Карши Вулкан има продавница за индиски работи, таму би требало да има вакво нешто Да не знае некој каде може да се купат цветни хулахопки или хеланки?
Да не знае некој каде може да се купат цветни хулахопки или хеланки?[/quote] цветни хулахопки во санда во гтц гледав, бели со розеви ситни цветови со зелени ливчиња 150 денари беа
кај можам да си најдам вакви сиви тренерчиња, горе пошироки а надоле потесни како што ги носи девојкава во спотов? знам дека не е нешто специфично ама се заљубив во нив еве го линкот од спотот http://www.youtube.com/watch?v=F8FPPY-fF7w
Дали знае некој каде можам да најдам вакви значи обавезно да бидат малце отворени напред и кремави ..по можност во Охрид ,Струга.....
Можи глупаво ќе ви звучи, ама се пукнав од барање и нигде не најдов Дали знаете каде би можела да купам вакви гаќи?
Слично на второто има во New Yorker, портокалово и кремасто само со малце поотворено деколте. Извинете за малата резолуција, ама ваков каиш да не видел негде некој?
Да не сте видела нешто слично ваква сукњичка? Бач вака сакам да стои,гледам низ градов носат,ама јас неможам нигде да најдам.