Во Теранова има најобични балетанки со едноставна машничка напред. Исто и во Њу Јоркер. И во Ил Камино имаше, незнам дали сеуште ги има.. 1000 беа..
Феминки да ве известам на Бит Пазар на автобуската, во продавницата Пласет има многу голем избор на штикли и балетанки и плус многу се ефтини. Штета што немав доволно пари во мене.
Девојки каде има од оние прстени кои ја менуваат бојата во зависност од тоа какво ти е расположението?
Јас си купив црни балетанки пред 2-3недели од аванти, мислам беа од 700-800 ден......не знам дали уште има, ама можеш да провериш....
Каде има обични тренерки, ефтини, без апликации, обични, слични вакви ама комплет со горна тренерка сакам.
Вакви имаше во Accessorize и 4 U Accessories (во Рамстор, многумина мислат дека е Accessorize но всушност не е) пред повеќе од една година, беа околу 100 денари. Можеш да провериш
Каде можам да најдам хеланки со интересен дезен или принт (не енимал принт, туку нешто слично на овие). И да не се со астрономска цена над 600 ден. Или хупакопки со шаховски дезен?
на бит пазар имаш мн интересни по тезгите низ пазарчето јас гледав ама мене не ми се фатија дека сум бремена и во стомакот ми беа тесни па ми ги врати човекот