важнооо Денеска имаше отварање на уште една ефтинка продавница баш карши старото трафик кај рампа одма до коцкарницана и се е до 400 ден јас денеска бев и си купив фармерки за 300 ден значи има сваштаааа има кратки панталончиња по 299 и тоа кафени,црни,бели,розеви,плави кратки сукнички,маички кошулки колку ти душа сака, ма има голем избор
Сте виделе ли некаде ваков модел само во светло розе (беби) боја или кремасто бели? Не мора баш исти, но слични да бидат и висината од прилика толкава.
Jaс си земав вакви, ама отидов и си ги заменив, јас не можам да одам на овие, ептен ми се тешки и плус и неудобни, земав 38 малце тесни ми беа, 39 па широки. и ептен ме болеа нозете . Hе планирам да трпам ненормална болка за мода, така да си земав салонки високи подигнати црни, ептен се убави. A на другарка ми и се супер, таа нема мака со нив, така да пробај си прво а мислам дека имаше розе боја во Aванти, и се 1200 денари Eдит- Hе се тешки за одење оти се високи, туку тоа доле кај што газите е многу малечко Jас дома ги ставив поодев и паднав
Дали некој бил неодамна во Аксесорајз и дали ја има оваа ташничка во ова боја, и по која цена ако може да ми кажете?
Во Џордан во Гтц гледав,превисоки беа,сигурно беа толкави 14ка негде,2-3 модела кремасти имаше, со и без ременче. околу 1500 негде,не ми текнува точна цена. п.с. ако некој знае кај има такви кремасти исто високи со платформа, 10ка-12ка највеќе...нека каже