Каде има фармерки со висок струк со копчиња,?значи мислам баш на висок струк до под гради?И материалот може да биде и како на панталона или на хеланки уште поубаво
Иста ваква, само во помала верзија и црна ( а имаше и други бои ) си купив од Шутка за 200 денари. Патем, јас сакам да прашам каде има ленонки донесено, ама да не бидат скапички.
Девојки ајде кажувајте каде има штикли за пепелашка па никаде неможам да си најдм бројче, тие што ги најдов ми ги продадоа носам 33-34
Sakam da kupam farmerska suknjicka so tiranti, kratki i ustelom. Ako ste videle nekade pisete mi treba itno. )
знам дека е на Артемисион и дека е од Пренди но бев информирана од самата феминка дека ја нема веќе во Пренди..ако некој нешто знае или видел...ВЕ МОЛАМ кажете ми !
Девојки сакам да си земам од оние панталонине во боја, конкретно гледав мастило боја во Теранова 999 денари беа, има ли некаде поефтини? Не дека ми се скапи, ама ако ги има некаде поефтини зашто да не заштедам За шутка знам дека има, ама немам со кој да одам а сама не ми се иде. На друго место има?
девојки ај ако знаете мала помош,кај можам да најдам плик чантичка со жолта боја не дречлива тука таа сега шо е во "мода " и да не е многу скапа ...најмногу до 800ден . однапред фала
Во ГТЦ на спрат има една релативно нова продавница со пликови во сите бои, а имав видено таква жолта, само не знам во моментов што и како има, провери си.