а да си порачаш да си направиш во Беверли хилс трговскиот има топ модели еден тип работи ти си пробуваш само број а тој ти го праи кој модел сакаш во која боја
Каде поточно во Беверли?? И исто така сакам да ве прашам дали некоја знае дали има хеланки во продавниците на Пренди??
леле по скалите горе веднаш во тие двата реда не ми текнува дали беше во редот на зијане(за венчаници) или другиот лесно се наоѓа
Значи не подрум, не приземје, на прв кат ќе се качиш и не знам баш точно, негде на средина треба да е околу ескалаторите близу Манго, Џино... Тука некаде, не памтам до толку точно.
Дали негде имате сретнато костуми за капење?? Или уште е рано додека излезат? Дали случајно има во Голден Поинт, ако бил некоја?
Јас видов во Њу јоркер, ама ако не се лажам посебно беа цените за горниот а посебно за долниот дел. А не беа лоши купаќите.
Девојќи се извинувам што ќе пишам малку офф топик ама ме интересира каде се наоѓа продавницата за чевли Аванти? Ми ја пишаа овде, а не знам каде е.
сакам ваков ланец каде да најдам и колку чини? го има горе во рамсторе и е околу 20000ден а тоа ми е многу
Девојки, каде низ Скопје можат да се најдат штикли слични на овие? Ми требаат некои по можност да се беж, и да се со циркони на нив...
Барам ваков часовник низ Скопје, ми треба повеќе како аксесоар и со пристапна цена се надевем .. Исто и за мартинките, any suggestions ?