Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Каде да си купам?... Па и на попуст плус

Дискусија во 'Мода и стил' започната од enca.69, 17 февруари 2010.

1. marama

marama Форумски идол

Се зачлени на:
    20 април 2010
    Пораки:
    6.440
    Допаѓања:
    91.721
    Каде да си купам?..па и на попуст плус ;)

Ако не се лажам често кога патувам со 9ка, приметувам продавница на која со огромни бројки пишува 200. После бит пазар една или две станици од лева страна кога одиш накај Чаир. Ама јас колку што забележав на излог немаше ништо посебно.

А да имаше пред некое време сличен фустан како од котон, ако Ви текнува на карираните од летната колекција.

2. Lilit

Lilit Форумски идол

Се зачлени на:
    25 ноември 2009
    Пораки:
    12.221
    Допаѓања:
    157.074

Ова од муабети деновиве го слушам,конкретно колешки на дечкото мој...денес го акав по продавници и само ми дофрлаше,ееее исто,исто,исто скроз вакво исто колешката си земала од таму,а беа солидни џемперчиња,како туники со копченца од горе до доле и коланчиња,интересни јакнички...и што знам,дали дека машко,па не перцепира исто као нас...ама му имам развиено осет,шо е ок,а шо не! :D
    Демек толку добри работи носеле што во рок од два часа се снемувало,треба да ноќеваш пред продавницата ваљда.
    Треба да се оди да се провери...

3. rossonerka

rossonerka Популарен член

Се зачлени на:
    13 април 2010
    Пораки:
    4.160
    Допаѓања:
    15.289

Пример од центар одиш накај Католичка накај капиштец.
    Лево ти е Рамстор, после Рамстор ти е Тутунска. А десно ти е една зграда, таму нешто седиште на ЕУ ќе биде или така нешто. Одма тука има 2 продавнички за гардароба, едната е аутлет на Мис Сиксти, а вајда ова во другата е. А после семафорите од лево ти доаѓа Нова Македонија зградата.
    Абе лесно е одма ќе ги видиш.

4. marama

marama Форумски идол

Се зачлени на:
    20 април 2010
    Пораки:
    6.440
    Допаѓања:
    91.721

Лилит не се сомневај во дечкото, мојот опасен е кога станува збор за гардероба. :D Ќе одам деновиве , па ќе поднесам извештај, ако одиш извести. Нема да ја промашиш продавницата, ако не земи го дечкото и колешките му :D

5. starfish

starfish Популарен член

Се зачлени на:
    31 јануари 2010
    Пораки:
    4.832
    Допаѓања:
    10.128

ААаа мислам дека се тие двете што се одма на улицата гледаат.
    Фала, фала. :)

6. lylaby

lylaby Популарен член

Се зачлени на:
    20 март 2010
    Пораки:
    631
    Допаѓања:
    334

Да во тоа бутикче спроти рамстор има фини фустанчиња туники докај 2000 се...е сега прифатливо е ама не е нешто мн ефтино штознам,а ќе пукнам веќе каде да најдам женски значи сакам чизми над колена кожни еве нека се ама нека се прифатлива цена докај 3500 еве 4000 максимум??видел енибади???и каде имало продавница некаде кај краш кај мцдоналдс што имало роба на баргала мк производство ми спомнаа дека тамо имале ама ја утеоав продавницава од барање неможев да ја најдам??само сакам да се на ниска штикла не на голема нит рамни да се не....којзнае ако не му е тешко нека пише,фала!

7. Lilit

Lilit Форумски идол

Се зачлени на:
    25 ноември 2009
    Пораки:
    12.221
    Допаѓања:
    157.074

Такви какви што бараш се над 6000...и што е најтрагично за тие пари ќе ти биде жал да ги уништуваш на влажно време.
    Ама затоа имаш еко кожа такви колку ти душа сака и какви ти душа сака и тоа до таа цена како што бараш.

8. lolitaa

lolitaa Истакнат член

Се зачлени на:
    20 декември 2009
    Пораки:
    463
    Допаѓања:
    81

Има Баргала и во Капиштец многу добри чизми имаше до 4.500 кај биро за вработување карши во зградите во тие малите бутикчиња,имаше и над колена иди види стварно има убави и кожни :)

9. lylaby

lylaby Популарен член

Се зачлени на:
    20 март 2010
    Пораки:
    631
    Допаѓања:
    334

значи спроти биро за вработување?фала на одговори ,е да лилит се се над 6илјади пточно околу 9 или 8 ама пуста надеж дека ќе најдам некаде за некоја нормална цена ама па нема ,единствено видов во графти рамстор ама само 36ки останале се испограбал женскиов свет во ск :) сите ќе ги носат сезонава и малку шубе ама па мене мн ми се допаѓаат што да правам...

10. bile991

bile991 Истакнат член

Се зачлени на:
    2 јули 2010
    Пораки:
    129
    Допаѓања:
    10

Карши Мекдоландс во Центар, кајшто беше порано Бамбусоаза пишува со големи букви Газела. Таму треба денеска да стават нови чизми над колена, и ќе бидат над 3 рекоа. Види си :)

11. Pla4ka

Pla4ka Истакнат член

Се зачлени на:
    26 декември 2009
    Пораки:
    228
    Допаѓања:
    161

А каде поточно е таа зграда?
    Ептен се збунив сеа некако :?:[/quote]

Го поминуваш Рамстор кој е од лева страна после следи новата зграда на Тутунска од спротива е продавницата значи се движиш од музеј накај семафорите .
    Мислам сега дека е јасно ;)

12. mims-89

mims-89 Форумски идол

Се зачлени на:
    7 мај 2010
    Пораки:
    6.488
    Допаѓања:
    24.073

Кожни чизми какви што бараш има во гтц до слаткарницава Египет, колку 4500 се. Ама немаше нешто модели да паднеш у несвес :D

13. rossonerka

rossonerka Популарен член

Се зачлени на:
    13 април 2010
    Пораки:
    4.160
    Допаѓања:
    15.289

Па во првана продавница во ГТЦ на влезот карши Бицијани, Соравија има чизми околу 3000 беа високи. Имаше црни, кафени, сиви, кремасти...
    A таа продавница Баргала и Биана Шус што има не е кај Мекдоналс туку е позади Собранието во зградите, значи кај Коктел Бар, кај Краш .... не ми текнува друго што има таму. Вчера баш во Теа Модерна реклама имаа.
    А кај Мекдоналс ти објаснија Газела е, а се канам во неа да одам одамна ама никако. :lol:

14. Phyramide

Phyramide Популарен член

Се зачлени на:
    12 јули 2010
    Пораки:
    3.009
    Допаѓања:
    14.816

Не знам за центар или аеродром, ама знам една ефтинија во Козле, скроз на крај на Васил Ѓоргов (улицата по која иде 57) се врти десно накај веро - тафталиџе и од лева страна ќе му дојде во куќа една. И топ работи имаат ама треба да се погодиш во моментот кога имаат нова роба ;)

15. joelle

joelle Популарен член

Се зачлени на:
    25 август 2010
    Пораки:
    1.117
    Допаѓања:
    2.367

:tmi:

eh lilit fala ti na sovetot vcera posle rabota bev vo dvete prodavnicki, posebno vo taa na kosot mi se dopadna zasto stvarno realni ceni ceni ima i fina usluga. si kupiv dzemperce na kopcinja i edno pleteno fustance do nad kolena. a vo drugata prodavnica imase prekrasni raboti , makar sto fustanite bas i ne mi se dopadnaa a cenata e nad 3100denari, ama zatoa pak imase prekrasni tasni. mi rekoa deka denes ke donele nova roba poladneto i mi dadoa broj pa ke proveram sto ke donesat. a fustance kakvo sto sakav (ne bas kakvo sto sakav ama lisku nesto) najdov na prvi kat vo gtc vo edno prodavnice skros na kraj od levata strana i butikot do nego ima prekrasni kosulki i farmerki. si kupiv i prekrasni cizmi od saga mislam se vika vo soravia 3000denna popoust od 6000 oti brojot bese 40(mojot broj) crni, koznii do kolena sosem ednostavni so malo remce prekrasno izgledaat sproti ovaa prodavnica ima uste edna za cizmi taka da zirnete . pozdrav od mene denes planiram povtorno da gi napadnam buticite. :D
    [mod-kirilica:vul4jeym][/mod-kirilica:vul4jeym]

16. annii

annii Популарен член

Се зачлени на:
    16 април 2010
    Пораки:
    3.336
    Допаѓања:
    5.869

Продавницава е кај Јаја Паша - Чаир. Незнам дали од таму почнува Чаир, но лесно ќе ја најдеш. Со кој автобус да идеш : 9ка, 19ка, 57ца и уште кој поминуваат од таму незнам, значи го поминуваш тој црвениот мост и одиш само право од лева страна е и има изложено модели, а на стаклото има пишано Се по 200. Не сум била, но знам една другарка купува од таму. Додека беше продавницата кај мене во маало имаше дуксери, тренерки до 200 денари и убави, но сега не сум била на новата локација. :D

Ајде кој се подновил или бил таму нека каже како, што. Само викам ај денес, ај утре и никако не стигнувам и таму да ѕирнам.

Иначе женски да ви кажам за машки дуксери ако ви требаат нешто, видов убаво на зелено пазарче, во пазарот. :)

17. plavusaaa

plavusaaa Истакнат член

Се зачлени на:
    5 мај 2010
    Пораки:
    338
    Допаѓања:
    45

ааааааа ја си купив конечно чизми црни се до над колена одоздола кај зглобот имаат како синџирче преубави сееее :) а и не се скапи 1 600 хехехе ;)

18. karina8

karina8 Популарен член

Се зачлени на:
    26 февруари 2010
    Пораки:
    4.099
    Допаѓања:
    5.545

Од кај ги зема :?: Другарка ми купила 2200 а ништо посебно, обични црни..

19. ketisk

ketisk Истакнат член

Се зачлени на:
    11 октомври 2010
    Пораки:
    201
    Допаѓања:
    148

И јас сакам такви! Ај кажи од кај ги зема и дали има сиви?

20. xxAngelxx

xxAngelxx Популарен член

Се зачлени на:
    27 јуни 2010
    Пораки:
    1.517
    Допаѓања:
    968

Daj kazete mi kade ima ubavi kaputi vo gtc ili bilo kade niz gradov i kako se dvizat cenive?
    [mod-kirilica:1uvlxqtd][/mod-kirilica:1uvlxqtd]