Па сеа неможам да тврдам со некоја голема сигурност дали се од e-bay или од кај што шета но девојката што е шетана , шетана е. Мислам, сеа моментално со овие страниве е-bay, amazon и сличните, не се знае што е рачна изработка, а што некои од таму порачуваат но тоа е што е..
90% од накитот (не тој од рачна изработка) го имам видено на e-bay и самата поседувам некои од тие работи кои сум ги купила по 1$, не е само кај оваа девојка овој случај во многу бижутерии ги има, поготово бувчињата. А дали е шетана тоа незнам зборот ми е од кај и да ги има купано по таа цена ги има купено. Тврдам! Само мачка очи со тоа Дубаи, Милано демек нешто ексклузивно е. Туку кој има одвишок пари нека си купува
Каде можам да најдам корсети во Струмица и по која цена.Исто и фармерки ама поквалитетни,бидејки тие што ги купив минатиот пат ми се скинаа за неколку месеци
на бит пазар кај 2те тезги уште на почеток кај влез од кај зегин.Милион вакви има по 25 ден е едно.Си купив но не сум задоволна ваљда незнам како да ги залепам асално...али...вакви се исти
Ваква торба? И уште едно прашање, од овие големите тенки ланчиња што се дел околу врат, па надолу меѓу градите и после уште еден круг на половината, кај има и дали има воопшто? Spoiler
Вакви ташни цветни еден куп има во Аксесорајз, она што го има кај 69 и во Веро, ама не знам која цена се, од излог ги гледав
Вакво можеш да си направиш многу лесно. Купи 2 метра синџир (измери си за поточно) и се што треба да направиш е да ги преспоиш алчињата од синџирот. Половина час работа. Инаку не сум видела до сега вакво нешто кај нас.
Љубам, испринтај си. Купи си најобична маичка во каква боја сакаш по 150 денари се и одбери си слика.
сонциња,дали знаете колку пари се фустаните во нана?ја знам дека долгите се 200 евра одприлика,ама за оние пообичните ме интерсира?