Дали некој низ Скопјево сретнал тиркизно сако, потенок материјал како за пролет-лето..? И дали знаете која цена е, ако сте виделе?
fala i za Lamas linkov vidov na stranata imat mnogu modeli sto mi se po merak se nadevam ke si najdam nekoj ubav bev i do strumica nisto ne najdov i vazi ke javam sto sum si odbrala
Najubava fala ti i na tebe za linkot i pomosta od drugava nedela ke idam vo Lamas da poglednm a na stranata bendisav mnogu ubaj modeli Pozdrav
Имаш во Runners во ГТЦ бели од 100 ден. и сини/црвени од 200 ден. После има во Миро Спорт во Три Бисери Errea штитници за 500 ден. А имаш и во Nike, Adidas за по 1000рче. Ама не се дава толку пари за штитници.
сукњи на висок струк??? широчки сакам,не тесни,дизајн боја не битен,по можност на ластик горе + светла тексас кошулка, или јакничка - по нормална цена
Да скроз исти се како на сликата. А во која продавница не ми текнува баш... кај што застанува автобусот за накај Шутка надоле меколку продавничиња. Ама би требало во секоја да ги има знаеш сегде се вртат истите работи
фала ке видам, а светло тексас кошулки или палтенца а да не се отров скапи,ако знае некој кај има ке бидам вечно благодарна
Каде низ градов има вакви? можеби има секаде ама јас последно време само по бебешки бутици шетам, држам релација од 2-3, и чувам сила за таму, па не сум прошетала Ама сега морам и јас да се стокмам, па вакви чевли, овој стил, која цена се и каде, и кратко струкирано, убав материјал сако, може оваа нијанса или некоја кремава, нежно кафеава? (никако да најдам сако ко што сакам )
Кратко елегантно и свечено ланче со црвени камења или кристали во форма на круг, знаете на што мислам? Ептен ми треба Мора да е црвено низ Скопје?
Кога бев мината недела на Бит пазар по материјали, видов едно многу убаво црвено ланче, мислам на третата тезга кај накитот. Беше со камења, така покрупни. Не многу свечено, не е светкаво, ама крупно и впечатливо. Тркни да разгледаш таму, мора да има! Ако не тоа, друго сигурно ќе најдеш.
^ Бев луѓе 2пати за брзо време барав и нема, сите бои освен црвени имаше. Какво што барам - немаше освен ако не донеле јас бев викендот за Велигден и неколку дена претходно + за матура ми е, иф ју ноу уат ај мин