^во аванти, и во новата големата продавница на битпазар само за чевли,одма карши факултетот што е, само незнам како се вика
Луѓе кај да најдам ниски штикли,ама однапред да изледаат како балетанки,да бидат цели еднобојни? Ееве вакви како на сликава,само не мора овие истиве,него тој модел Се надевам ме разбравте какви барам
Во потрага сум по штикли и сако, евентуално и ташна во ваква, како што ја викаат - кралско сина боја. Затоа што мајка ми ми ја тресна од глава мојата комбинација што ја планирав за апсолвентската. Наводно била проста и едноставна. Па ми донесе куп фустанчиња и сега бендисав едно во сиво-сина боја. Дводелно е, одоздола има обично фустанче, а одозгора чипкано. И е еднобојно, па мислев со таа боја да го искомбинирам
Слични вакви штиклички има во New Yorker, цената им е околу 1200. Е сега пошпицести се, а и пониски од овие на сликава, но тоа се единствените штикли во ваква кралско сина боја што ги имам сретнато, покрај тие од типот на Spoiler што не верувам дека ќе ти се допаднат
какво адамс бе ке ги платиш изгор скапо. Денес баш бев со другарка до Бит пазар и она застана и ги загледа баш истиов модел, имаше тегет крем и уште една боја ама не сум сигурна мислам бели. Сигурно знаеш каде се продаваат наочари, само малку погоре одкако ке ги поминеш тезгите со ташни, на самиот агол што е, на влезот за во пазарот за јадење сигурно ме свати кај е Вакава боја иста на штикли салонки високи имам видено во Аванти ама не сум сигурна дали ги има сеуште сепак провери, инаку иста боја штикли ама ниски и малку шпицасти напред како сега повторно што се носат видив на битпазар во продавничките што се на самата автобуска, ама овие се за поопуштени комбинации, сепак ако ти одговара провери си а и не беа скапи 1000 мислам Инаку палто ептен убаво во ваква боја видов во елит или еко (незнам мене исти ми се и двете) 1000 долгите ( т.е.нормална должина до под газ ) и 700 покусите, ама беа со дворедни златни копчиња ако ти врши работа. Ама баш денес поминував со бус низ шутка и загледав целиот пазар е преплавен со палта во силни бои па сигурно ке најдеш вакво по пониска цена.
Праска боја кошула. Било која цена.По можност кошулата поелегантна,ама каква и да има само кажете каде сте виделе. Барам со деништа низ Скопјево и многу сум разочарана ништо нема. И ова,никој не ми одговори во темата „Теписи“ а многу долго време стоеше.Ако некој знае кај да најдам ваков теписон ве молам да ми каже.
На Бит пазар, има вакви поголеми и помали, со округли и коцкасти камчиња. Не се посакапи од 100 денари
и вакви негде? немора ваква боја,само не црни/бели[/quote] во Аванти во Ченто има жолти, розеви, зелени, плави