Мислам дека некој праша за некое модно парче со панда. Па, пред некој ден видов во ЕвроАзија во ГТЦ маица со панда, 399 ден. беше.
имаш на крајот од битпазар таму кај што се менувачниците на почеток од турска ама од страна на битпазар се 150 незнам колку ме разбра ама се потрудив да објаснам
Освен саатот, ми требаат и платнени цветни патичиња ко оксфортки се напред со врвци, ептен лесни такви цели со цветчиња... ама КАДЕ?
Вакво стегаче не сум видела, но можеш да си направиш од чорапче, еве ти видео: http://www.youtube.com/watch?v=I13J7ArHTkM
Девојки кај можам да купам пантолани споени со маичка? Не знам како се викаат и дали воопшто имаат име, ама колку за помош, Ѓулизар во Очајни домаќинки носеше бели со цветови такви.. За нигде сум, знам ама ми требаат такви..
Е сега не ја знам Ѓулизар, али ова што го опишуваш се најверојатно комбилизони. Кај да е ќе почне да ги има сегде по бутициве, сега гледав во Мана по 750 денари се, али не брзај почекај ќе ги донесат и низ другиве бутици па ќе имаш поише избор.
Ве молам да ми кажете каде да ја најдам кремава ФАЛА ОДНАПРЕД ако некој знае (а и не верувам дека некој ке знае )