Имаш и во Веро на Солинген се, многу квалитетна ја купив пред 3 години и како нова е а ја земав 70ден...презадоволна сум
Девојки каде во Скопје можам да најдам ваков прслук со некоја пристапна цена и бела маичка или блуза на кратки или 3/4 ракави со некој син или корален додаток на неа?
Чинам и Трендафилка имаше прашувано, барам хеланки со принт исклучиво долги, знали било каков принт, може нешто цветно, зебрасти и да се некој задоволителен материјал. Ако знаете каде има ќе ве замолам да ме известите. Spoiler
Kaде да најдам убави панталони,крем боја? Не како оние во Шутка со ластик долу што се,пошто многу се гужваат Ако сте виделе некаде пишете ми Мисс666 Такви панталони исцело,само со корсет,крем боја,видов во кинеската до Краш што е ,во Центар,чинам 700 ден беа
Ели јас лани земав од Влае од една продавница, не знам дали сега ги има. Ги износев и еве пак годинава ги носам во одлична состојба се
Каде да си купам нежни сребрени штикли? Но не премногу високи.. Инаку елегантни да, за матура едит. нешто вака (да имате пратстава какви барам )
На Бит пазар кај тезгите со накит, има една тезга каде што продаваат камчиња ви секакви форми, бои и големини. Цената е по парче. А во продавничките за делови за накит, цената е по грамажа, ама повеќето се пластични камчиња, што по мој вкус и не се баш најубави.
Name, јас слични вакви имав од шутка 500ден. Барем за ваков модел,имаш колку ти душа сака.Отиди,сигурна сум дека ќе најдеш.
^исти вакви гледав, во таа ново отворената голема продавница на бит пазар, ама незнам што цена беа...сигурно се евтини,зошто во натре се е евтино