Во мис поем што е на рекорд истава, ама буквално истава ја имаше на излог и тоа ваква јака комбинација беше, и ист со каиш на неа. Само незз колку пари е...
Девојки, дали знае некој кај можам да најдам панталони со повисок струк (цевка ), не од оние со ептен висок струк, туку нормални да бидат некаде до папокот. Не можев да најдам слика за да ви покажам точно какви, но се надевам ме разбирате и да да бидат пролетни,тенкички
Прашав во соодветната тема пред скоро една недела но не добив одговор, па да пробам тука. Вакви ланчиња со име, но не од жица туку метални (сребрени или златни)? Во темата прочитав дека правеле по некои златари, но не беа посочени кои. Благодарам
незнаев кај да ви пишам па тука ,дали некој има правено трајна тетоважа и искрено да ми кажете дали боли и колкава е болката исто знам има и инекција воопште да не осеќаш ама дали може да се стаи под врат каде што сакам ?
Јас си купив од Calliope, крем боја 999ден. Сега не се до папок, ама не се ни со ептен низок струк. Сосем нормални и пристојни.
Јас имам трајна тетоважа на долниот дел на стомакот . Е сега зависи колку си толерантна на болка. Чуството е слично како депилација со електричен депилатор, но зависи и каде ке ја ставаш тетоважата не е подеднаква болката ,повеќе боли ако местото е директно над коска. Имај во предвид дека може и крв да тече при тетовирањето ,но се издржува.Е сега периодот на заздравување е сосема друга приказна . Лично мене периодот на заздравување ми беше потежок отколку ставањето на тетоважата. И треба многу нега при заздравувањето и потоа. Поздравче ,се надевам ти помогнав ,ако те интересира уште нешто слободно прашај П.с има тема за тетоважи
Јас имам трајна тетоважа на долниот дел на стомакот . Е сега зависи колку си толерантна на болка. Чуството е слично како депилација со електричен депилатор, но зависи и каде ке ја ставаш тетоважата не е подеднаква болката ,повеќе боли ако местото е директно над коска. Имај во предвид дека може и крв да тече при тетовирањето ,но се издржува.Е сега периодот на заздравување е сосема друга приказна . Лично мене периодот на заздравување ми беше потежок отколку ставањето на тетоважата. И треба многу нега при заздравувањето и потоа. Поздравче ,се надевам ти помогнав ,ако те интересира уште нешто слободно прашај П.с има тема за тетоважи[/quote] фала ти за одговорот ,ама сакав да прашам значи се трпи болката ,а нешто слушнав дали е вистина имало некои инекции како локална анестезија за да не осеќаш воопште.инаку ја да ти кажам се плашам од све мн сум скептик и не трпам болка ама премногу сакам така да ако не е мн срашно ке издржам
Јас имам неколку трајни тетоважи, нормално е дека боли, ама болката е издржлива сепак се зависи од самото место, доколку е на коска боли повеќе, а во врска со инекцијата не би ти препорачала да ја ставаш.
Може ли некој подобро да ми објасни за продавницата на бит пазар за балетанки сандали...какви се дали има убави и до колку пари се движат точно све тоа?