Незнам како се вика точно продавницата,но се наоѓа во ГТЦ не на први спрат туку во подрумот како и да се вика Веднаш до Веро се наоѓа,спроти продавницата на Puma и Аddidas. И цената е 1000 денари
Да не сте виделе вакво нешто низ Скопјево или Кавадарци? Или вакво? Не ми е битна бојата, само моделчето???
^овие модели ги имаш скоро во сите продавници каде што има свечни фустани, само што сега околу матурскиве цените им се доста покачени
Во трговски во Скопје низ продавничките со фустани, сум гледала вакви модели, само цената им е малце соленка да знаеш .
девојченца каде да најдам хулахопки со срциња(крупни) глеам ги носат а не сум видела по продавниците..
Има во сите чорапари каде се продаваат хулахопките на Пенти. Во Sara Fashion во ГТЦ најголем избор има.
Па нејзе и се купени од некој бутик во Кавадарци, ама цените солени биле Инаку мене ме интересира, каде можам да најдам некои патичиња ваков модел ?? (Некаде низ Скопје, а ако ми кажете за во Велес уште поубаво )
каде на бит пазар има монистра? и такви синџирчиња за ланчиња? и онакви да има како монистра како бисер што се