http://www.facebook.com/profile.php?id=675909536 девојкава има напраено иства ваква ко на твоите слики јакна само мислам дека е над 2000 .Разгледај си на сликите кај нејзе на профилот ке ја видиш
Има на битпазар на почетокот кај автобуските тие на картонски "тезги" што продаваат незз како да опишам ваљда ме свати... Околу 150-200 денари беа, баш кога се враќав од факултет ги загледав
Со сигурност имаш во Елит.Кога ќе влезеш право,продава еден маж.Цената им е 350 ден,јас си купив со Мики Маус,за 350 ден не е лош квалитетот
каде се наоѓаат салоните на аванти, незнам бидејќи не сум од ск, но ја имам видено колекцијата на страната на facebook!
Во К.Вода, пред рампа од десна страна во блокот со продавнички,и на влезот на стара чаршија од кај пазарот, од десна страна
Каде има поголем избор? Девојки јас не сум од Ск но наредната недела ќе одам да пазарам за полуматура, па ве молам кажете ми каде има најголем избор на фустанчиња? нешто како ова едноставно, лесно несакам некој светкави како за на свадба.
Поголем избор имаш во Аванти на бти пазар. А вакви фустанчиеа од 500 до 700/800 ден има во шутка каков ти душа сака