http://photos-b.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash3/545635_2139767031452_1764472870_1055904_811518138_a.jpg Каде да најдам вакви, но евтини?
Да не знае некоја од вас каде можам да најдам летна сукљичка, од лесен материјал кратка... Налик на ламбада или тенис сукљиче само од лелеав материјал, вака од прилика :
барам и јас вакви, не сум видела баш некој евтини незнам можеби во шутка има или? женски кажете ако знаете?
Во Њу Јоркер има ваква само со некои шари. Исто и во Певекс(Магија) во карпош 4 имаше. Не знам дали сеуште има. Околу 200 денари беше. Додека во Њу Јоркер ако не се лажам беше 400 денари.
Во Аванти проверете,последен пат бев пред едно две-три недели и мислам дека забележав вакви со ремче,само на цената и бојата не се сеќавам
Во Теранова има како втората ептен слична, само е од платнен материјал, или нешто како тексас не знам И е 999 денари веќе со месецииии. Јас ги меркав еднобојните и мислев дека ќе ги намалат ама сега за сега абер немаат Едит: Последната ташна од сликите е 99% истата за која зборев
Ваква маичка?Горе таква да биде чупкана и да не е многу широка оти треба во панталони да ја брцнам високи ми се до под гради,затва
Сте биле во шутка? Ми рекоа донеле најк адидас патики и не личеле воопшто на копија, не можелио да се направи разлика меѓу нив и оргиналот Која цена се? Сте ги загледале?
^ Не знам која цена се, ама сигурно не ти ги даваат под 1000ка... тие адидас тренерки продаваат за 1300, 1500 зависи и на некои позади пишува налепница и нешто така се познава ептен дека не се оригинал, а за цена до 2000 имаш Li-ning патики оригинал. А тоа дека не се приметува не би рекла баш, ја приметувам еве се гледа разликата, може не од одма ама ако загледаш сигурно.
vo madness ima vans ama od ovie sho bea na slikata kaj nas nema. Edinstveno od internet da gi porachash, ja taka ke napraam
Во Охрид има на Струшки пат едно малечко продавниче, мислам дека е наспроти бутик Хелена. Има конци, вуница, мали метални делчиња за накит, монистри. Сè има.
Женски ми треба цветна кошула отприлика нешто ко на сликата во некоја розево плава нијанса и црна панталона-фармерка цевка кажувајте каде има хитно ми е