Иста ваква алка, ама буквално иста, таа боја, обична, без шари додатоци, големина приближна? евентуално како оваа коцкастава Oд Скопје по можност
^ Во Скопје јас само во Манго имам видено,ама беа околу 700 до 1000ден така нешто да не те лажам.Па ако ти е итно или битно види таму,а ако не ти е разгледај по бижутерииве гарант има негде поефтини .
Јас се убив од барање таква Хипстер, сите бижутерии во ГТЦ ги пројдов немаа ни приближно нешто, само тие у Манго што се.
^Ги гледам тие на страната,ениствено оваа е таква, ама е мала, јас сакам прилично голема како таа на првата слика Ценета некако ќе ја голтнам, ама да беше голема, вака не, мала ми е... На асос имаше иста, ама кој ќе ја чека, и уште па ако не ми ситигне, немам сили више да чекам пари по месец дена фала ви девојќи,ако ништо барем ми скративте време и поштедивте нозе
Скоро ист ваков бел имаш на првиот кат во Веро центар(кога влегуваш не од напред, туку од страната кај кафичот вратата) во таа бижутерија.
Епа таму јас кај што ти кажав имаш од 100 денари па нагоре. Додека во Акцесорајз се минимум 400 денари.. Што е многу е многу! За цвет еден бе да давам 400 денари.
Не пишав за Аксесорајз туку Аксесорис во Рамстор, различни се, иако и ваму се некои работи поскапи, не се сеќавам за цветовите кои цени се , но кога бев имаше голем избор, а се поефтини од тие во Аксесорајз секако
сакам убави шарени сандалки на платформа за секој ден каде може да најдам ?! се спремав овие денови да прошетам накај кисела вода ама ова времево ме убиии
http://a2.sphotos.ak.fbcdn.net/hpho...493623_186490553622_11278547_1534637898_n.jpg може си забележала дали од овој модел има?
таа слика што си ја постирала и е од аванти, и ја има во продавницата во бит пазар, но ги има и во шутка
Овие на пуна пета постирани на последната слика ги има од Аванти во Кочани и тоа 750ден. јас сакав мн да си купам.
Ми кажаа дека таа во Бисер/Беверли (не сум сигурна каде точно имало) ја затвориле. Инаку во Madness кај Соборна, Ванс патики има со сигурност, ама не такви какви што бара Мила, туку други модели.
каде освен во аванти и шутка има зошто ако таму не најдам бројче или боја да знам каде има на друго место?
Dali nekoj od mamickite na forumov moze da kaze kade mozam da najdam vreka za spienje od frotir ili nekoj po tenok materijal ko za ova vreme za detence od 2 ipol godinki? Fala odnapred