Каде да си купам?..па и на попуст плус Дали знаете каде има црн обичен корсет и да не биде многу скап?
Каде да си купам?..па и на попуст плус Каде можам да најдам ефтини долги плетени џемпери или туники за со хеланки? Има во таканаречените брендирани продавници ама се многу скапи и не вредат за парите. Ениуан?
Каде да си купам?..па и на попуст плус ^^^ Во Буњаковец од задната страна има еден бутик, има многу убави плетени џемпери, во разни бои, долги, со реси... јас пред две недели си купив од таму два во различни бои. Цените се движат од 1000 денари нагоре , мислам дека најскапиот беше 1800 денари а ептен беше штосен, долг, назад со реси, напред малку пократок , а се закопчува со голема безопасна украсена со пластични топчиња во разни бои. Штета што сум ниска и не ми стоеше, инаку се заљубив во џемперот.
Каде да си купам?..па и на попуст плус Јас во Бисер скоро кога шетав видов многу слатки џемперчиња, подолги и пократки, во различни бои. Тие јас што ги загледав како елеци плетени, многу убави беа 800 денари.
Каде да си купам?..па и на попуст плус Каде поточно Старфиш во Бисер? Во која продавничка? И јас сум Иренна ниска, и знам дека нема да ми стојат екстремно долги џемпери, ама онака како туники со хеланки верувам дека ќе ми се погодат. Баш ќе го посетам бутокот и ќе информирам ако најдам нешто. тенкс грлс
Каде да си купам?..па и на попуст плус каде да најдам вакво фустанче или слично на него(крем,до над колена или малку пократко,може и како ролка) во скопје до околу 1000ден? каиш не мора да има
Каде да си купам?..па и на попуст плус Девојки дали некој забележал вакво капче и стегач по нашиве продавници(или нешто слично)???Ако знаете каде има ве молам пишете, јас подолго време барам ама неможам да најдам.
Каде да си купам?..па и на попуст плус Капчиња имаше во ЊуЈоркер, но не беа вакви. Ако ти е успат ѕирни, можеби ќе ти се допадне.
Каде да си купам?..па и на попуст плус Калиопе, Боди Лајн, и секој акцесорис има слични ракавици. Јас се изнагледав ракавици низ градов, секаде има.
Каде да си купам?..па и на попуст плус Исто вакво(ама лила боја)купив од кинеската од буњаковец ама пролетта и беше 450ден верувај го изнаносив ,топ е иако се сомневав пошто евтино и од кинеска ама баш ми се погоди го обожавам и без каиш е ,со долги ракави
Каде да си купам?..па и на попуст плус Во Котон во Рамстор имаше, и црн и бел едноставни така. Мислам дека беа нешто околу 1000 ден, ама не сум сигурна пошо не обрнав внимание на цената.
Каде да си купам?..па и на попуст плус Kако второво капче видов на странана на TALLY WEIJL .. сигурно има таму.. еве линк види.. http://www.tally-weijl.com/tally-fashio ... shgl-girl/
Каде да си купам?..па и на попуст плус Да не знаете каде можам да најдам некоја добра кафеава јакна (не спортска како монтка, нешто измеѓу спортско и поелегантно) Ty
Каде да си купам?..па и на попуст плус Каде да си најдам ваква ташничка, имитација секако ..оригинал и нема кај нас Видов во еден бутик иста ваква, имаше неколку бои и беше 1200ден.Не сум од Ск, ама идам често натаму..ако некој види во Ск нешто слично нека ме извести.Ме интересира таму колку се движат цените Ако не ќе си ја земам оваа, ама со оглед на тоа што ја видов во една од продавниците со најастрономски цени во мојот град, би требало во Ск да најдам нешто поефтинко..Ако случајно налетате на нешто информирајте ме
Каде да си купам?..па и на попуст плус Доле го ГТЦ во подрумот карши Кам маркет одма до скалите ја имаше, 1200 беше. Ја видов и во АБ, и во друг акцесорис што е карши Змија кафичот. Ја видов и низ Бисер. Цената и секаде тука некаде 1000-1500, зависи материјал и големина. Како и да е ја има на мноооогу места.
Каде да си купам?..па и на попуст плус Јас вакви си купив ама со ремче на зглобовите. Моите се од превртена кожа а имаше и кожени а немаше број за мене. Значи, исто вакви, 2.100, во ТЦ Бисел, доле на приземје, дуканот е мал гледа во центарот на трговскиот. Фирмата се вика Глечер.
Каде да си купам?..па и на попуст плус Во Куманово ваква ташничка е 350 денари јас си купив кога бев на гости кај другарка
Каде да си купам?..па и на попуст плус од каде? продавница мислам.. кога ќе идам натака да си се подновам